CARA IBU MENYUSU NAK KURUS DENGAN SIHAT


Assalamulaikum semua, kali ni umi nak share 4 tips cara ibu menyusu nak kurus dengan sihat

1.MAKAN MALAM 4 JAM SEBELUM TIDUR.

Bila waktu malam kita dah kurang pergerakan.So kita mesti makan lebih awal. Kalori terbakar dah kurang.
Tu yang jadi lemak kat perut, peha, punggung. .

Umi juga amal ESP sebelum tidur sebagai meal replacment & supplement ibu menyusu.Selain rendah kalori ESP Bantu kenyang, pekatkan susu, cantik kan kulit serta

Cepat baikan luka dalaman terutama mummy scer.   

POTONG MAKANAN BERGORENG DAN MANIS
Nilah punca gemuk,Punca gemuk bukan nasi. Nasi makan ikut portion takde masalah. Manis/ gula akan bertukar kepada lemak bila tak digunakan.Minyak plak punca perut mummy tak susut tau.Untuk yang ini umi juga consume lecithin soy Sebagai supplement pencair minyak dan lemak. Umi ambil sebelum lunch dan dinner.



PASTIKAN PEMBUNGAN LANCAR DAN TOKSIN FLUSH!
Salah satu punca berat kita mendatar walaupon diet dan bersenam adalah “ pembuangan tak lancar”Sembelit. Usus/ kolon tak bersih.Seperti “longkang tersumbat”Badan akan cepat letih,Susah turun berat badan,Asyik mengantuk ja. Kulit pon tak cantik tau.
Nampak kusam. Umi akan pastikan membuang setiap hari dengan lancar. Bila pembuangan lancar lagi mudah turun.
  Untuk korang yang perlu guide turun berat badan sekaligus salur susu khasiat buat anak. Korang boleh contact umi semula.



eee kptornya yang sebelah kanan tu kan
ni punca korang susah turun berat 
dan asyik tak sihat.


Untuk belian supplement*ibu menyusu nak kurus* Umi akan guide korang dalam 20 hari percuma. Umi akan share tips kurus sihat Resepi sihat tapi lazat Mummy gojes bertenaga.

Dalam group nanti umi akan ajar step by step korang diet, dan meal plan yang disuggest pakar nutrisi. Disamping tu umi akan share senaman yang korang boleh buat dan terbukti berkesan.

Mesti korang happy nanti bila korang adalah mummy gojez.
Sapa kata menyusu tak boleh kurus?

Umi dah buktikan turun 19 kg selepas melahirkan anak kedua. 

cara ibu menyusu kurus
Anak umi usia 4bulan dan umi fully brestfeed.

Lepas 2 bulan melahirkan berat umi tak turun.
kemungkinan disebabkan umur pun dah 32 Tahun, metabolisme dah down.

umi ambil suppliment bukan saja nak kurus tapi nak sihat bertenaga, 
dan salur yang terbaik buat anak.

selalu bila diet ramai tak cukup nutrisi, 
sebab ada cut off sesetengah makanan.
so vitamin/ suppliemnt ni sangat membantu umi.



Detox dengan cara yang betul?
klik link ni 
kurus dengan detox
p/s untuk ibu menyusu korang kena mention taw korang menyusu




0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO