Seminar My champion Circle

Assalamualaikum w.b.t
Sabtu 26/1/2019  umi hadir Satu seminar anjuran
My champion circle
(gabungan 17 orang master Shaklee)


bertemakan pakaian Navy blue +putih + dan shawl silver kami
200 peserta untuk kaut ilmu.
untung sebeanrnya buat bisnes network ni,
bayaran seminar sangatlah murah tetapi ilmu mahal
yang kami dapat.


peserta pakai baju ikut tema, untuk speaker boleh berbeza.
Barulah nampak beza yer tak?

umi pakai outfit apa?


pagi -pagi lagi jam 7 dah mintak anak buah snapkansebelum berpeluh hehe.
masa nilah surirumah macam umi nak ber OOTD.

Siapa kata surirumah tak boleh nak bergaya.
kita pun buat bisnes "professional" tapi dirumah. :)


Terima kasih pada semua master yang menjayakan program kali ni.
Master-master ada yang dah buat binses 14 tahun,
paling kurang 6 tahun.

kenapa ya masih setia dengan bisnes ni?
Shaklee adalah satu bisnes yang kukuh,
dan satu bisnes yang mamou memberi pulangan lumayan.
carrier path dalam Shaklee sangat bagus.

selain dari income, Shaklee juga tawarkan banyak benefit seperti
car bonus, pelancongan percuma,
dan banyak lagi.

Speaker pertama Master Zura Betty,
bekal lawyer, pilih untuk full time bersama shaklee.
sangat komited dalam bisnes.
beliau terangkan bagaimana dengan 
minda dan setting yang betul mampu ubah masa depan.

seterusnya master-master hebat yang lain
Mater Lyna, master Hadhatina, Master Raja.
banyak ilmu yang diperturunkan untuk membina bisnes 
dan membina team yang padu.


kisah inspirasi
mentor paling dekat dengan umi,
tentunya founder group 
Glc family Master Laila,
bagaimana nak buat perancangan yang jelas.
Bagaimana beliau dari seorang engineer menjadi 
bisnes women sepenuh masa.
Bagaimana perancangan yang jelas dibuat.

Korang akak yang pakai tudung silver ni datang dari Lahad Datu,
macam mana boleh sampai?
semangat dan kesungguhan luarbiasa!
hanya yang benar-benar nak boleh sampai.


side income
kisah student berpendapatan rm7000,
bagaimana adik Numie berumur 20 tahun, dan masih Belajar di UPM
capai bonus dan car bonus rm7000 dengan Shaklee,
dan payslip layak beli kereta Honda Jazz.

fuhhhh terinsprasi.

seminar inspirasi
umi dan rakan kongsi Farah Aini yang datang dari Kedah,
dan kak Suraya Mamat tekun mendengar bagaimana nak 
atasi stress:)

suppliment yang betul
umi bergambar bersama pengarah program
Master Puteri Yusof, dikenali sebagai
Coach Gula.
berumur 40 tahun.
Gambar ni tak edit taw, 
korang tengoklah kulit dia.
umi beza dengan dia 8 tahun, tapi punya lah jaga makanan dalaman. 
cer tengok cantik kulit dia.

kenapa la tudung umi gitu?


jana extra income

ni time nak balik dah,
dah tak larat belit tudung kiki, belit pon jadi tak betul dah punyalah banyak ilmu,
sampai senget kepala

seminar ni  mengubah presepsi 
sebagai suri rumah juga boleh berpendapatan 5 anggka sebulan.

kita bukan urus masa tapi kita urus diri kita sendiri.

Jika ada pembaca yang mencari mentor bisnes, 
bisnes yang kukuh, produk berkualiti dan repeat order tinggi.
korang boleh contact umi ya.

mentor bisnes

link whatsapp umi





0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO