, ,

PROJEK 50K GLC


Assalamulaikum w.b.t.
since ramai yang tanya apa tu projek 50k? boleh terang sikit?

eh banyak la umi nak jelaskan, terperinci lagi. GITEW!

PROJEK 50K 


Ditemani secawan kopi dan roti umi menulis disini.
Bismillah hirahmanirahim, semoga Allah pelihara lidah dan hati kita dari berkata tidak benar.

Projek 50k adalah satu projek 2018 dibawah team GLC (great leader circle)dan team leader umi sendiri NAIMAH MUKHTAR.

Untuk siapa projek 50k?

Projek 50k adalah satu plan system untuk melahirkan ramai usahawan suri rumah atau mereka yang nak buat pay slip kedua dengan bisnes agar lebih sistematik dan tersusun melalui SHAKLEE dibawah GLC mentoring system.

Projek 50k bermaksud kita lahirkan ramai berpandapatan tambahan RM50000 Setahun.

Seterusnya naik ke anggka puluh ribu sebulan  pada tahun kedua dan ketiga Bersama projek 50K.



 (Gambar :master Laila menerima award 
million Dollar earner 3 tahun berturut)

KENAPA GLC?

GLC dibawah tunjang utama MASTER LAILA yang berpengalaman 11 tahun dalam Shaklee dan bergerak secara aktif pada 2012 sehingga ke hari ini (7 tahun, telah melahirkan ramai usahawan Berjaya mencapai pangkat tertinggi dan income pendapatan idaman dari pelbagai latar belakang.

GLC satu kumpulan komited untuk bantu ramai mereka yang diluar sana, yang mencari team/ kumpulan untuk jalankan bisnes secara berjemaah. Dapat berkongsi ilmu dan idea demi membangunkan diri serta kumpulan.

percutian capai target  dengan Shaklee


Kenapa umi pilih buat bisnes sacara network.

 KONSEP MENTORING SYSTEM

<Mentoring system>
Apa yang umi syukur sangat bila buat bisnes network Shaklee system mentoring.
Buat bisnes ada orang guide every single step.
Kita just copy paste tiru sebiji sejibun.
Siap mentor belanja minum lagi.
Mana nak cari beb. Dulu umi kan pernah jadi owner produk kelas dari 30 hinggit sampai la rm3000 umi pegi.
Terigin sangat nak ada mentor tunjuk every single step.
Bila down sorang-sorang down. Dah tak nampak pelangi indah hanya nampak awam berarak kelabu.
Plak tu buat try and error.
Bila dalam bisnes network try and adjust.
Jalan sudah ditebas. Kita lalu jalan yang sama dengan mentor kita ajar.
Alang-alang dah ada orang hulur tangan kita sambut dan buat betul-betul. Jangan sampai bila orang dah malas nak gengam tangan kita baru kita nak gapai.
Ni umi Ima pesan kat diri sendiri.
Kita ada peluang gengam jadi emas. Atau nak gengam jadi abu?
GOOD FOLLOWER WILL BE A GOOD LEADER .





Kenapa pilih SHAKLEE?

  • SYARIKAT KUKUH merupakan satu element utama untuk kita pergi jauh dan bina carrier disini.


  • SHAKLEE mempunyai makmal kajian sendiri danmempunyai para sainstis yang bertauliah dalam bidang makanan kesihatan secara full time.

  1. pelaburan setiap tahun jutaan ringgit untuk menghasikan produk kualiti dan dijamin selamat.
  2. (ada landmark study usia 20 tahun)
  3. Lebih 300 juta usd dilaburkan dalam ujian klinikal dan penyelidikan
  4. Bukan produk OEM
  5. shaklee mengamal system patuh syariah dan bayar 6 jenis bonus kepada penegdarnya.

PROJEK 50K Tapau semua bonus! jom!


(tunjang utama GLC)

(kelas offline dan online)

(penghargaan syarikat kepada Usahawan capai target)


umi komited untuk bantu mereka yang nak capai target bersama 

TEAM PROJEK 50K!

Set appoiment dengan umi atau team
0175161136

ingat 






 




0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO