VIVIX TONIK AJAIB?

Assalamulaikum w.b.t

Semoga dalam limpahan kasih sayang Allah.

2 Hari lepas umi buka booth di satu pejabat.

Alhamdulilah terjual 5 botol vivix.

kalau tengok pada harga serius tak confident boleh jual,

tapi kenapa vivix ni larisss bagai pisang goreng cheese ya?

Testimoni vivix tidak dapat disangkal lagi.

umi sendiri dapat 1 testimoni yang cyst sahabat umi hilang selepas amal vivix.

Doktor cakap miracle! ajaib!

Tak cukup dengan tu testimoni seorang ahli under umi juga, suaminya kencing manis tahap agak tinggi 18,

turun menjadi 12 sedangkan tak pantang makan.

TESTIMONI VIVIX memang mengujakan 

"abah strok dah tak ingat sape-sape, pakai pempers dan ada darah beku dikepala
memang sedih :(, tapi bila amal vivix alhamdulilah abah makin pulih, sihat macam sedia kala, 
terkejut dia boleh ingat kami semula, siapa sangka kuasa Allah jua"
.
.
umi pasti bila kita sakit perkara paling berharga adalah sebuah kesihatan yang tiada tanding harga.

vivix yang premium harganya dah tak menjadi isu bila orang tua keramat hidup kita dah takde daya.

kita pasti akan cuba yang terbaik buat dirinya.

selain tu umi pernah dapat testimonial kanser yang pulih.

Vivix bukan ubat, vivix adalah supplement yang tinggi antioksidan,
mengandungi gabungan tumbuhan dan buah resveratrol dan Polifenol 

yang membantu

anti-penuan
anti kanser
stabil tekanan darah
anti depresion
detoks hati
anti -radang
rendahkan tekanan gula
kesihatan mata
kesihatan jantung
anti bakteria
extra tenaga.
memulihkan sel
tinggi anti oksidan

dan merawat hingga tahap DNA.


0175161136
KONSULTANT KESIHATAN.


0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO