, ,

Testimoni vitamin C

Umi pernah stay Kuala Lumpur  2014
Namun pulang kembali ke Kedah 2015.

Salah satu sebab umi tak sesuai dengan udara Kl,
Hampir setiap malam diserang asthma.

Setiap malam suami kena sapu minyak panas belakang badan,
Dah takde bau wangi-wangi. Tiap-tiap malam bau minyak angin.

2015 Allah rezekikan mengandung Yusuff,
Start dari tu consume Vitamin C tanpa gagal.

Bersalin terus amal nak baikkan luka scer. Ambil 4 biji sehari,

2017 pindah semula Kl stay dengan suami dan Yusuff.

Alhmdulilah sepanajang 2017 di kuala Lumpur beberapa kali jer asthma,
Demam memang tak dengar khabar berita.


Kesan dari consume sepenuhnya vitamin C, imunisasi memang luarbiasa,
Kulit moist, parut jerawat tak singgah lama. Perut scer memang tak rasa.


That why umi falling in love dengan vitamin C organic Shaklee,

untuk Consulation Vitamin shaklee boleh contact umi
0175161136 😊



 lanjut tentang vitamin Ckebaikkan vitamin C

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO