,

BERBALOIKAH BELI PREMIUM BEAUTIFUL?

Soalan Pertama sebagai pembeli adalah
"berbaloikah aku beli KOSET PREMIUM BEAUTIFUL ni?"
:
dan soalan-soalan seterusnya 
boleh tahan berapa lama?
apa beza dengan koset biasa?

:
sebagai konsultant jualan produk PREMIUM BEAUTIFUL. Siti tak kisah
menjawab semua soalan, sebab Siti faham sebagai pembeli mestilah kita nak apa kita bayar, kita dapat nilai tu balik. betul tak?

:

kita ada pilihan untuk beli koset murah tetapi pakai tiga bulan dah tak sedap pakai, 
atau kita boleh beli koset PREMIUM BEAUTIFUL yang boleh tahan dan selesa pakai lebih 5 tahun!
 
 :
PREMIUM BEAUTIFUL dicipta almost perfect untuk badan seorang wanita.
direka cipta untuk
kesihatan, kecantikkan dan keanggunan seorang wanita.


teknologi 3 negara maju
fabrik dari teknologi JERMAN, yang anti peluh anti bakteria dan anti bau,
anda boleh pakai tanpa rasa panas dan meleket walaupon berada dipanas terik
:
kerana teknologi FIR yang disulam tenun 32 lapisan FIR dalam koset PREMIUM BEAUTIFUL  Mampu menstabilkan suhu badan serta melancarkan peredaran darah.

berikut adalah berbezaan koset biasa dipasaran
Berbanding PREMIUM BEAUTIFUL
:

Koset biasa
Koset premium beautiful
panas dan meleket dalam cuaca panas
Menstabilkan suhu badan, tidak panas dan meleket
kecantikkan
Kecantikkan +kesihatan+keanggunan
Postur badan
Postur badan +pengiiktirafan pakar tulang belakang sedunia
Tahan 6 bulan
Tahan lebih 5 tahun
Saiz s m L
Ikut ukuran bentuk tubuh pemakai
Tiada warranty
Warranty seumur hidup.
Pakai tidak boleh lebih dari 8 jam
Boleh pakai lebih 10 jam sehari

Untuk sebarang pertanyaan, konsultasi secara percuma
anda boleh hubungi saya
:
seperti berikut


GRAB SPECIAL OFFER NOW!
FROM Me
Free consultation and grab for best price!
contact me
YOUR BEAUTY COACH!
email: naimah369@gmail.com
contact no : 0175161136 (MALAYSIA)
FACEBOOK (just klik): my facebook
personal message to facebook (just klik): pm me now!
 
bayaran untuk pembelian boleh dibuat
melalui bayaran tunai cimb/ maybank
:
kad kredit/ eon kredit/ rhb easy/ bayaran ansuran 6-18bulan melalui kad city bank/ public bank/ Hong Leong 
:

anda yang berada disekitar LEMBAH KLANG/ KUALA LUMPUR
boleh set appoiment untuk berjumpa saya.:) 

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO