, ,

KELEBIHAN BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL

Ramai nak tahu apa lebihnya bengkung 
#premium beautiful 
dari bengkung biasa yang kebanyakkan dipasaran.


bengkung #premium beautiful
dicipta bukan sahaja membentuk lekuk pinggan idaman malahan 
dicipta untuk menjaga tulang belakang anda.

pengiktirafan daripada Spine Specialist daripada 3 buah negara maju iaitu:
1- The American Chiropratic Association.
2- The Canadian Chiropratic Association.
3- The Chiropratic Association of Quebec.

Ketiga-tiga pakar tulang belakang daripada 3 buah negara ini memang sudah mengiktiraf waist nipper Premium Beautiful setelah kajian demi kajia dijalankan. 

 Apa yang besnya #PREMIUM BEAUTIFUL

**SANGAT SENANG DIPAKAI
**SANGAT SENANG DIJAGA
**WARRANTY SEUMUR HIDUP
**BAGUS UNTUK SLIP DISC
**BAGUS UNTUK WANITA BERPANTANG
**JAGA POSTUR TUBUH DUDUK BERDIRI ANGKAT BARANG CARA BETUL
**MENINGKAT METABOLISME
**PINGGANG BAK SALOMA 



TESTIMONI NI 
original dari kawan saya sendiri

berpantang dengan #premiumbeautiful

apa keiistimewaan berpantang dengan #premiumbeuatiful?

Kelebihan berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL

1  1.lebih senang nak pakai
2-tak perlu tangalkan bengkung untuk membuang air besar atau kecil
3- tak perlu pakai ramuan2 tradisional di perut hanya pakai bengkung PREmium BEautiful yang di sulami FIR yang dapat membantu menyembuhkan luka dalaman, angkat rahim, kecutkan rahim dan kempiskan perut.
4-boleh berbengkung lebih lama dengan PREmium Beautiful ..kalau yang tradisioanal dah tak selesa pakai kalau dah ramuan yang di tampal kat perut jadi kering atau terlalu banyak pergerakan akan menyebabkan bengkung tu jadi longgar.
5-senang nak cuci..just rendam 10 minit bilas dan sidai kat bawah kipas 3-4 jam dah boleh kering
6-selain untuk kegunaa si ibu tgh pantang ianya juga boleh di gunakan untuk merawat baby yang kena Jaundis atau kuning.just balut /letak baby di atas bengkung PREMIUM BEAUTIFUL untuk beberapa jam sehari ..insyaALLAH akan hilang kuningnya
 
 Ada lagi lain-lain kegunaan Bengkung Premium Beautiful nie

1. Memecahkan batu karang kecil dan menghancurkannya lalu keluar melalui air kencing
2. Menghilangkan 'stretch mark'
3. Elok untuk mencegah demam kuning (Jaundice) baby
4. Anak kecil yang kembong perut
5. Mengubat lenguh kaki atau sakit lutut
6. Bagus untuk wanita baru bersalin
7. Mengelakkan senggugut





 testimoni dari sahabat #pblc

 
untuk tempahan dan sebarang pertanyaan boleh klik sini
 

sms/ call/ whatsapp
0175161136
@

www.sitinaimah.com 

terima kasih kerana singgah di web blog ini.. 
:)


0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO