SWISS DAN INSTANBUL

Tempat Siti paling teringin nak sampai setelah  
menjejaki kebeberapa tempat termasuk Mekah,
adalah SWITZERLAND dan INSTANBUL
:
:

SubhanAllah cantiknya bumi ciptaan Allah ni
:
:

 jatuh hati terus!

macam mana boleh tersuka ni?

sebenarnya, Leader Siti dalam bisnes ni dah penah sampai sini pakej bersama syarikat,

Cdm Kak Elly dah masuk ke 20 negara menjelajah, so salah satunya adalah swiss.

so one day, dalam kereta, bila tanya kak tempat mana akak rasa paling bes penah kak pegi ?

so die pun sebut SWISS, so bile cerita lanjut about Swiss, ya Allah rasa nak pegi sangat!


one day mesti nak sampai sini, tanam tekad, simpan impian!!!!

Leader Siti kak Elly memang kalau dia cerita memang boleh menitis air liur dengar!
memang pandai bermain dengan bayangan minda!


ya Allah cantiknya pemandangan sini



pergh... betapa besnyer kalau bercuti disini, nak-nak plak honeymoon confirm romantik!

swiss diwaktu malam.

Doakan Siti dapat sampai kesini ya!

tapi lain plak suami Siti tempat paling dia ingin sampai adalah INSTANBUL

Siti rasa dia terpengaruh dengan cerita Instanbul aku datang lah!

tapi takpe tak salahkan hheeh...

tu salah satu cara nak promote negara! buat filem, sponsor kih kih kan dah terjebak dengan orang cepat terpengaruh macam we all ni  heheh


 Keunikkan seni bina Turkey ni menjadi daya tarikan buat Intsanbul


masjid biru Intsanbul


Siti tak tahu nak cerita banyak bcoz belum sampaikan,

setiap negara pasti ada keunikkan, 

malam ni sebelum tidur mimpi swiss dan Isntanbul.

harus bermimpi sebelum menjadi kenyataan!

yakin boleh sampai dengan izin Allah sebab sebelum ni tak yakin nk ke beberapa tempat didunia tapi sudah sampai, in sha Allah kalau betul-betul nak mesti ada jalannya


wish luck untuk Siti ya!!


da... untuk entry kali ni

SWISS DAN INSTANBUL

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO