, , ,

KENAPA WANITA BERSALIN MESTI PILIH KOSET PREMIUM BEAUTIFUL

Kita sedia maklum, wanita yang melahirkan bayi, memerlukan proses pemulihan yang sempurna untuk mengembalikan kesihatan, tenaga dan bentuk badan sebelum bersalin.

Ketika mengandung 9 bulan bentuk badan wanita tentu sekali berubah

cuba bayangkan urat-urat saraf kita mengembang sekembangnya waktu ni

tulang pelvis kita akan kembang 
cuba tengok ranggka ni,
haruslah selepas bersalin nak kembalikan balik bentuk asal

time deliver baby, masa ni semua otot wanita berkeja kuat untuk push baby keluar. Ya ALLAH Ajaibnya wanita boleh tahan sakit demi anak tersayang..


jadi haruslah anda menghargai diri sendiri.

 strech mark dan selulit yang melampau selepas bersalin adalah satu perkara biasa bagi wanita
aduh ngerinya tengok!



jangan biarkan badan anda terus begini,
sudahlah bertarung nyawa melahirkan anak syurga, 
badan pula jadi macam ni,

tetapi jangan risau, Siti akan share bagaiman Premium Beautiful koset boleh membantu anda untuk kembali seperti anak dara!


KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL SET TERBAIK UNTUK ORANG BERPANTANG? 


✔ mengeluarkan angin dalam badan, selepas memakai premium beautiful

✔ Rahim akan kecut semula seperti tidak pernah bersalin. rahim akan kecut dan ke
mas ditempat asal. SUPERB!

✔ Rapatkan balik tulang pinggul yang kembang masa mengandung. So body kembali kepada anak dara baliklah.

✔ Mengeluarkan darah nifas yang beku-beku dan berketul-ketul dari dalam rahim anda.

✔ Mengeluarkan sisa kotoran dan air bisa dari dalam rahim wanita bersalin

✔ menaikkan semula rahim yang jatuh. (ada cara)

✔ menyegarkan badan yang lesu selepas kelahiran bayi.

✔ menghangatkan badan anda semula



Premium Beautiful direka sangat unik!

mengikut bentuk tubuh asala seorang wanita,
disulam tenun 32 lapisan fir yang mampu 
membantu anda wanita bersalin kembali anggun, cantik
yang penting macam tak bersalin pun.


Antara Keistimewaan dan kesan dari testimoni pengguna seperti :
  • Turun berat badan 
  • Kesan pemakaian semasa berpantang (rahim kecut dan kembali ketempat asal)
  • Selesai masalah sakit belakang 
  • Selasai masalah slip disc 
  • Mengurangkan stretch  mark selepas bersalin 
  • Membesarkan payudara dan memantapkan punggung 
  • Menghasilkan susu badan lebih banyak 
  • Kempiskan perut
  • nipple menjadi merah jambu (kesan peredaran darah)
  • lemak tidak mengelebeh, dan kembali ketempat asal.


ni testimoni pemakai tegar Premium Beuatiful koset selepas bersalin







besnyerkan tengok testimoni pemakai tegar Premium Beautiful koset, yang penting tahan lebih 8 tahun!

bukan setahun bukan 2 tahun! bertahun.

Kalau anda berani letak duit dekat slimming centre anda boleh jamin puluh-puluh ribu tu boleh bagi balik shape anda?

Hadiahkan sesuatu yang bernialai untuk diri anda, PREMIUM BEAUTIFUL KOSET adalah anugerah bagi wanita Malaysia!


sangat-sangat berbaloi


dapatkan konsultasi percuma dari saya

BEST OFFER PRICE!!!!

Yang dah baca entry kali ni, 

pm saya "PREMIUM BEAUTIFUL ANUGERAH"


GRAB THE SPECIAL OFFER NOW!
FROM Me
Free consultation and grab for best price!
 
contact me
 
YOUR BEAUTY COACH!
 
email: naimah369@gmail.com
 
contact no : 0175161136 (MALAYSIA)
 
FACEBOOK (just klik): my facebook
 
personal message to facebook (just klik)pm me now!

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO