, , , , ,

BERKONGSI RAHSIA PENJAGAAN DIRI

Hai Assalamualaikum,
Bismillah....
semoga anda yang membaca entry saya kali ni, 
saya doakan anda sentiasa sihat dan anggun.:)

ok hari Siti nak share full set apa yang Siti pakai untuk menjaga 
kesihatan dan bentuk badan idaman.
orang perempuan ni siapa tak nak dapat kulit cantikkan.


heheh kalau boleh supplement penuh Almari, 
Siti amalkan garam buluh yang Siti jual sendiri, ni nak elak ambil garam putih asid biasa, so
Siti amalkan untuk kekalkan badan dalam keadaan Alkali.

selain tu Siti amal produk shaklee
ni link untuk konsultan shaklee Siti,
my lovely sista

**Hampir 10 tahun dalam bidang supplement uolls boleh dapatkan rundingan percuma dengan setiap belian dengan beliau.
0124299533
 :

ni sahabat wanita time periodkan,

cuma yang beza dulu Siti pakai pad
jenama xxx dekat pasaran, yang diperbuat dari bahan buangan, dan pulpa kayu yang ni lunturkan.
sangat bahaya untuk kesihatan,

setelah ada kesedaran, Siti tukar kepada BIO SELEZA,
yang diperbuat dari kapas, dan bagus untuk kesihatan KILANG WANITA kita..

sahabat baru Siti bila time lampu merah hehehe

:
:
ini yang Siti tak tinggal tambah-tambah waktu pakai dress cantik-cantik heheh,
bila badan terbentuk baju murah pun nampak mahalkan.

ni pelaburan yang sangat berbaloi, 4 tahun dah beli hanya pakai yang ni,

actually, masa beli dulu sebab Siti ada sakit, so lepas diperkenalkan koset  Premium Beautiful ni Siti trus grab,

sebab Siti fikir kita punya asset kalau kena potong dah tak boleh tumbuh, sebelum kena potong kita jaga dulu, iktiar kita dan dengan Izin Allah..

Alhamdulilah pelaburan yang sangat berbaloi.

Siti dulu ada elegik kronik pakai ni Alhamdulilah sembuh,

Sebab koset ni bukan koset biasa, Premium Beautiful koset menukarkan darah berasid kepada alkali lemah.

Siti ada slip disc problem, every week kena buat urutan tulang belakang, 
bengkung Pb memang bagus untuk postur tubuh yang betul dan jaga tulang belakang kita.

n apa yang teruja koset premium Beautiful ni memperbetulkan hormon,
sejak period dan sampai jumpa koset ni, period Siti ohw sangat teruk. period pain yang kronik, dan lampu merah ni akan datang tanpa amaran dan ikut suka hati 12 hari 15 hari dan penah sampai 18 hari.

but after pakai Pb just 7 /8 hari cun-cun jer...
n dah tak sakit! dan... datang tepat waktu :)
amazing kuasa penyembuhan milik Allah.
:


mandian spa ni memang wajib ada dalam shower,
hari-hari macam ke spa :)



parut bekas garu lama pon boleh hilang!
setakat daki kulit mati just say bye bye!

80 jenis mineral dan say no to chemical shower gel!






bila jadi konsultant kecantikkan dan kesihatan kita haruslah pakai dulu baru share, tu prinsip Siti
Siti susah nak jual barang yang Siti sendiri tak kosisten nak pakai. kalau kita pakai maksudnya kita yakin dan mudah nak share.
:
semua yang Siti share ni harga yang berbaloi,
if uolls nak grab full set, just contact Siti seperti yang tertera.

(full koset termasuk short bra, full set spa, garam buluh, full set bio seleza)

Siti buat prmosi untuk dapatkan semua set diatas :)

harga mampu milik, bagi pemilik kad kredit permonth just Rm 140+- je... sangat berbaloi dengan apa yang bakal uolls dapat...

:

 

email: naimah369@gmail.com
 
contact no : 0175161136
 
FACEBOOK (just klik): my facebook
 
personal message to facebook (just klik): pm me now!





1 comments:

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO