, , , ,

ANUGERAH ULANG TAHUN HAI-O KE 22

Alhamdulilah ulang tahun hai-o ke 22 berakhir sudah dengan penuh gilang gemilang,

Siti memang puashati dengan Anugerah dan penghargaan yang syarikat bagi pada Siti dan 37 CDM lain yang diraikan tahun ni,

rasa sangat berbaloi apa yang kami korbankan selama ni.

SubhanALLAH diraikan bak very-very important person!
disediakan banting, papan besar, iklan didalam Berita Harian, video, dan banyak lagi.

majlis bermula dengan mengumumkan ketibaan CDM 2014, Dirai dengan menaiki kereta kereta buggy (kereta golf)



Siti melambai-lambai kearah tetamu bak puteri 
(puteri la sangat, takpe bila lagi nak glamourkan hehhe)
Alang-alang syarikat habis jutaan ringgit kita enjoy!!!
berjalan masuk di carpet merah bak artis antrabangsa, dan diumumkan ketibaan dengan penuh tetamu di kiri dan kanan.

:
:


diminta menurunkan tanda tangan sebagai CDM yang diraikan, memang terbaik syarikat layan we All, we rasa sangat dihargai.


bergambar bersama tetamu
:

mama dan ayah Siti yang bergambar di
papan untuk 16 CDM yang diraikan.


 Siti nak bagi tips, minta lah redha ibu dan ayah, kerana doa mereka kepada anak seperti wali Allah,
yang masih mempunyai ibu ayah berbuat baik, dan minta mereka doakan kejayaan kita,
hulur pemberian walaupon ibu dan ayah sudah ada duit sendiri.

mereka adalah penguat jiwa, kaki, diri Siti, 
love mama ayah terima kasih doakan kakak!
kakak sangat terhutang budi dengan ayah dan mama.
terima kasih redha dengan apa yang kakak buat.


ketibaan tetamu vip
menteri KPDNKK
ya! syrikat Hai-o sangat kukuh!
22 tahun!

berjalan mengiringi vip bersama ratusan CDM



Pentas dipenuhi CDM untuk acara pembukaan,
masa ini lah boleh lambai-lambai tangan kepada rakan-rakan kongsi 
jadi glomour gitu, Hai-o memang havoc!
dulu memang teringin sangat nak dipentas ni, dan akhirnya tercapai jua.

kehadiran tetamu melebihi 7000 orang



bermula sesi diraikan diatas pentas

berjalan bak pasangan pengantin baru dan melambai-lambai kepada tetamu


Dianugerahkan sijil CROWN DIAMOND MANAGER, pin, serta bunga oleh syarikat.

itu sebagai simbolik, tapi hakikatnya Hai-o sangat menghargai usahawan.

sebagai pangkat tertinggi, syarikat sentiasa menerima pendapat dari leader, dan pemimpin kumpulan.




persembahan dari Dato shiela Majid,
jadi usahawan Hai-o memang banyak dapat tengok artis free.

:)

sangat enjoy dengan cara syarikat raikan, Siti confirm kalu siti masih berkerja Siti takkan dapat diraikan begini, dalam usia setahun jagung berbisnes.

syukur sangat sebab baju yang diidamkan cantik terletak dibadan, be like princess!

make up pon cantik sangat, berbaloi belanja mahal untuk anugerah ni, memang ribuan ringgit lah.
tapi takpoe bila lagikan... :)

suami i bukan retis yer, hehe tapi masa nilah nak bagi suami enjoy, dengan sentiasa menjadi tulang belakang dan pendorong kepada kejayaan.

terima kasih abang!


banting yang digantung disekeliling dewan.

Sapa tak nak dihargaikan, setelah berkorban banyak benda akhirnya segala terbalas.

Alhamdulilah



Hai-o sentiasa bagi yang terbaik, cabutan bertuah tempat ke 3 kali ini dimenangi oleh rakan kongsi Siti yang datang dari IPOH.
Memang rezeki! jam tangan rm10000! pergh bes bes!

sifu Siti dalam bisnes, jutawan dermawan, humble person, lahirkan lebih 100 cdm dibawah beliau!
great to know him!!!

 kereta sifu, Audi r8,
kasi leleh air liur sikit...

sudah pernah memiliki lebih 4 biji kereta mewah, 4 biji motor berkuasa tinggi dan rumah idaman. mereka adalah bayangan kami dimasa depan, melancong lebih 30 kali!.


sebenenarnya banyak lagi gambar yang belum dishare, takpe next kita sambung, 

terima kasih
kepada semua yang hadir meraikan Siti, ibu ayah keluarga, rakan-rakan kongsi, serta side-side line yang supoort habis, i love u all lots!

sebelum balik menaiki kereta kita tangap gambar dulu sebelum semuanya ditanggalkan untuk solat asar :)


Alhamdulilah selesai sudah majlis anugerah syarikat dan ulang tahun ke 22 syarikikat Hai-o 

bagi yang ingin join Siti boleh ke fb Siti dibutton sebelah

ct naimah

instagram sitinaimah36

whatsapp 0175161136

langkah anda bakal bermula dengan kami


0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO