, ,

10 FAKTA DIET UNTUK LANGSING YANG PERLU ANDA TAHU

Wanita dan diet memang tidak boleh dipisahkan.
Berada dalam bidang ni lebih dari 6 tahun, Siti dapat melihat
wanita Malaysia sangup berdiet demi memenuhi impian 
mendapat bentuk badan langsing.
:
satu kata-kata yang Siti cukup ingat adalah
"DIET BUKANLAH TIDAK MAKAN, TETAPI MAKAN 
MAKANAN YANG SIHAT"

10 fakta menarik tentang DIET yang perlu anda tahu

1. 64% wanita cuba berdiet!
(lebih dari separuh!)

2. Alasan paling kerap ketika ingin berdiet adalah

**reunion
**bakal raja sehari
3. 24% wanita berdiet disebabkan permintaan pasangannya.
(hehe saya kot termasuk, so cayok!!! kita geng)
 memang orang cakap senang sebab saya memang dalam bidang ni, tetapi buat untuk diri sendiri, kena guide diri sendiri, wish luck tuk saya ok!
:
:
4. 9% wanita tidak pernah berdiet. (ni yang jenis memang dah azali kurus ni heheh)


5.  10 kg adalah sasaran purata bagi setiap wanita.
(kena cepat tau uolls, jangan nak turun 10kg, tetiba naik lagi 5 kg ops)
:
:
6. Saat paling mencabar ketika diet adalah tengok orang update difb makanan lazat.
(tapi diri sendiri dah tahu tu semua nak naikkan lagi badan huhu )

7. 56% mengatakan diet bersama pasangan cukup memberi motivasi.
(dush memang tak la suami Siti nak diet hahaha anda yang ada pasangan diet bersama tahniah!)

8. 5 makanan yang mesti dikurangkan ketika rasa diri gemuk
**ais krim
**kek
**mi
**nasi putih
kerepek 
:
:
9.Trik diet yang kerap anda lakukan
**makan sebelum 7 malam
**tidak makan mee segera
**tidak makan jajan (snek)

 10.Koset Premium Beautiful koset pilihan ramai wanita untuk membantu mendapat bentuk 
badan idaman.

(apabila kita berdiet penting untuk kehilangan lemak bukan otot)

Langsing dan mendapat postur yang menarik adalah idaman wanita Malaysia 
bukan mengelebeh

*FIR dalam koset Premium Beautiful memecah lemak,dan melancarkan peredaran darah 
*meningkatkan metabolisme badan 
dengan mengetarkan molekul-molekul air dalam badan
kalau kita gemuk memang kita nampak tua dari usiakan,
tapi niat kenalah betul kenapa kita nak sangat diet,
dan kehilangan yang paling wanita suka adalah kehilangan berat badan.:)

that why dah 4 tahun Siti pakai Premium Beuatiful, sebab nak dapat shape yang betul, biasalah bila sibuk kadang-kadang senaman pun tak sempat dan kadang-kadang malas buat, so Premium Beautiful membantu meningkatkan metabolisme badan so mudah lah bagi wanita malas macam Siti tapi still nak dapat bentuk badan langsing.
:)


jom diet langsing bersama Siti,
dengan pemakaian koset +makan makanan yang sihat.


untuk dapatkan Premium Beautiful koset boleh hubungi saya



email: naimah369@gmail.com
contact no : 0175161136
FACEBOOK (just klik): my facebook
personal message to facebook (just klik): pm me now!

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO