, , ,

Testimoni pad Bio seleza

Syukur Alhamdulilah dapat bersua kembali,

Today, Siti nak share testimoni pad Bio seleza

kalau sebelum ni Siti share berkenaan kelebihan  pad Bio seleza,

 (Boleh klik bawah ni)


so kali ni Siti nak share beberapa testimoni keberkesanan pad bio seleza, 
yang hangat diperkatakan!


Testimoni yang pertama ni feedback yang Bio seleza sangat seleza, tak seperti pad lain yang selalu menyebabkan vagina gatal.

Bio Seleza mengandungi jalur ion negatif untuk basmi kuman 99% serta 9 lapisan bio seleza menyerap dengan baik darah haid, dan mengelak jangkitan kuman kepada aset wanita!



tindak balas normal bagi yang permulaan pakai
sakit kepala/ migrain

kesan kepada teknologi bio velocity yang memberi tenaga kepada badan untuk push semua darah kotor keluar.
:
:
Testimoni ni keluar keputihan dengan lancar.

memang Siti suka sangat dengan testimoni ni sebab keputihan ni tak boleh simpan dalam vagina, boleh menyebabkan bau, dan asid.
dan bagi yang dah berkhawin keputihan boleh menyebabkan hubungan suami isteri terganggu, malahan keputihan yang melampau boleh menyebabkan aset lelaki terjejas disebabkan keputihan ketika bersama isteri! ohw no men!


testimoni seterusnya dari puan ni
 period bukan lagi masalah, sebab sengugut dah sembuh dengan mengunakan Bio seleza pad.

dengan izin Allah...

subhanAllah

 :
:



ni Siti sendiri post kat fb
memang nak pejam mata tak boleh time tu sebab bayang testimoni darah ketul-ketul yang keluar lepas pakai bio seleza pad.

yer panty liner tu sekeping memang 80sen.
tapi 80 sen boleh rawat vagina dan nak elak dari jangkitan saya rasa tak salah nak bagi peluang diri pakai.

kalau vitamin mesti lebih dari harga nikan, tapi kalau makan vitamin dalaman tersumbat pon tak jadi.

bukan Siti cakap vitamin tak bagus, Siti sendiri makan vitamin, cuma Siti sarankan untuk cuci dalam dulu, serta mencegah lebih baik dari mengubati.

Pad Bio seleza memang nak cegah dari jadi jangkitan pada vagina wanita, kilang dan aset wanita yang sangat berharga.

83%????

adakah kita salah seorang?

jangan!!!!

elak sekarang! jaga mahkota wanita anda dengan mengunakan Bio seleza pad


Bio Seleza ni direka khas untuk hindari dari gejala dan jangkitan
keputihan, sengugut, radang pada permukaan vagina, ketidaksuburan, kegatalan,
jangkitan kuman, kanser dan banyak lagi.

Bio Seleza pad direka khas dengan 9 lapisan dan 4 teknologi utama yang membantu wanita menjaga mahkota kesayangan.

packaging Bio seleza sendiri menunjukkan keunggulan produk.

Bio seleza pad tidak sama dengan pad dipasaran yang terbuka dan mudah dijangkiti kuman.

Bio seleza dibungkus dengan Aluminium foil kedap udara, dan pembukusan yang rapi.

So, boleh tutp dengan kemas balik lepas guna. dan masuk dalam beg.

sebelum ni kalau kita tengok jenama kat luar sana, pembukusan tidak rapi, kalau buka tak boleh tutup dah. so masuk dalam beg yang memang macam-macam ada semua boleh jadi.


fikir-fikirkan.

 kena cuba sebelum menyesal :)


terdapat 4 jenis

kalau nak cuba semua boleh beli mix set

 mix set ni mengandungi

60 keping panty liner
20 keping day use wing
8 night safe wing
8 extra long wing

Harga rm131 untuk full set
(kegunaan 2 bulan, pemakaian setiap hari)
 -------

 Bio seleza pad sangat selesa dan tidak membuat kulit anda melecet!

diperbuat untuk memberi nafas baru kepada vagina anda!




0175161136
(whatsapp/ sms/ call)

your beauty coach
untuk mendapat konsultasi percuma!

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO