,

10+ sebab saya setia dengan perniagaan sekarang.

Bismillahirahmanirahim...
(Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyayang)

sebenarnya masa join ni memang tiada niat untuk buat bisnes,
tapi Siti join ahli sebab nak pakai premium beautiful sebenarnya.

sebab Siti ada masalah tulang belakang, sebab jatuh tangga 11 tahun lalu (masa tu umur 13 tahun)
so kesan dirasai umur 24 tahun.

so buat keputusan untuk pakai bukan sebab nak kurus Siti dah kurus time tu 


nah ni gambar lepas pakai premium beautiful (anak dara lagi time nih)

tapi bila pakai premium beautiful siti sendiri dapat rasa bertapa berbaloinya memiliki premium beautiful ni, Boleh klik kat bawah ni untuk tahu tentang koset ajaib ni!



maksudnya sebab pertama Siti join bisnes ni adalah sebab 
1. nak pakai murah so jadi ahli
2. nak dapat rebate bila jadi ahli. 
3. sebab sakit, so pilih Produk untuk alternatif
4.produk berbaloi (dah 4 tahun pakai!)

Bila kita dah pakai, kalau ok mesti kita share kan, mulanya takde niat nak dapat untung pun!
tapi sebab memang jenis badan berpenyakit, bila pakai ok ni rasa nak sangat share!

so terbuat bisnes (boleh ker ter?) aturan Allah nak bagi laluan sebenarnya.
tersharing sebenarnya... dan rupanya ramai kawan cakap Pb ni bagus, boleh hilangkan segugut, boleh buang keputihan, boleh ketatkan rahim!

so disebabkan feedback yang positif Siti terus ambil peluang untuk bergiat aktif dalam bisnes ni!

Rupanya Bisnes Ni sediakan plan marketing yang cukup bagus, syarikat yang kukuh!

dan fleksibel! 

mula pasang impian untuk berjaya dalam bisnes ni!


 syarikat memasarkan 200 jenis produk, so boleh pilih yang mana sesuai dengan kita, tak semestinya Koset sahaja.


Kelebihan produk Hai-o Marketing



1. Hai-o menawarkan 200 jenis produk yang berkualiti

2. produk HOT dan repeat order yang sangat tinggi

3. testimoni yang mengujakan, feedback positif!

4. produk hai-o tidak bermusim (seperti kuih raya)

5. permintaan tinggi sepanjang tahun

6. tak perlu kejar fashion (seperti tudung)

8. Tidak basi dalam jangka masa yang lama

9. Tidak jatuh harga 

10. kebanyakkan produk Hai-o tidak perlu ikut saiz tertentu jadi mudah
 untuk buat perniagaan online.

11. Produk Hai-o boleh dijalankan secara online dan offline

12. produk relevan dan mampu milik. 
 bisnes mesti ada produkkan, bisnes yang takde produk dikenali sebagai "money game"
Alhamdulilah bisnes yang base produk ni sangat mudah sebab kebersanan dan repeat order tinggi. :)


ok berbalik pada cerita Siti yang "ter"
disebabkan rasa ingin tahu Siti joinlah majlis syarikat. masa tu Siti stay kat Kedah lagi.
Dari Kedah sanggup ke KL  Sebab nak tahu betul ker syarikat kukuh?

 butang mata Siti tengok ramai yang berjaya,
balik dari majlis syarikat yang besar-besaran tu terus pecut!
2bulan Akhirnya!
Siti dapat 1 free ticket Ke Hong Kong!


imigine betapa excitednya budak baju pink ni, tak penah ke oversea, paling jauh Sarawak je pegi tu pun sebab melawat kakak, dapat plak pakej 5 bintang, dapat makan, minum tidur free!!!

ohw bertapa bertuah nya rasa time tu!
dilayan bak puteri!

ok so sebab setrusnya adalah melancong free 5 stars!

(so selepas Hong Kong Siti berjaya melayakkan diri Ke Vietnam, Korea, Guanzhou , Gold Coast serta Shanghai.)

 

After dapat melancong tu tekad, bagi masa untuk diri sendiri bina perniagaan dalam masa 6 bulan kalau 6 bulan achieve income bagus teruskan, kalau tak tak nak buat biens apa pun!

yeah cabaran untuk diri sendiri. saya bagi masa 6 bulan sahaja pada diri sendiri.
dan dalam 4 bulan Siti dinobatkan sebagai Diamond!



seterusnya kejayaan-kejayaan lain menyusul

seperti, 
 pemenang jam tangan Bonia dan pen Diamond

 tabung kereta

dan banyak lagi!

Alhamdulilah. biarlah gambar berbicara.
sebab-sebab saya kekal dalam bisnes ni.

bagi yang nak tahu lanjut ciri-ciri bisnes ni boleh klik dekat link dibawah ni.


(melancong Korea bersama rakan kongsi)


(Siti sebagai speaker)

konsep perniagaan ini tiada penindasan,
 
bayaran kehalian hanya rm50

 

anda akan dapat stater kit ahli.
modal anda boleh tentukan sendiri, 
tiada paksaaan!
 bayaran bonus terus kepada perniaga melalui syarikat.

 
untuk Area Lembah Klang boleh set appoiment dengan saya atau agen saya disekitar lembah klang



0175161136

 

(whatsapp/call/sms)

 

untuk yang diluar kawasan saya akan terangkan melalui online.
boleh follow instgram Siti
menggunakan nama sitinaimah36





JOM IKUT SAYA MENJANA PENDAPATAN DARI RUMAH!

 

SUKAR BILA PERLU MUDAH BILA MAHU!!!

 

Salam sayang dari

 

sitinaimah.com

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO