KOLEKSI BEG TANGAN KESAYANGAN

Tajuk? tak boleh blah, koleksi beg tangan kesayangan, mayb kena tukar tajuk kepada
KOLEKSI BEG TANGAN PEMBERIAN ORANG2 SPECIAL...

beskan...yer entri kali ni memang nak share pasal beg, dan ni beg-beg ni dari pemberian orang- orang special...

murah sunguh rezeki Siti kan, ALHAMDULILAH...
THE MORE U GIFT THE MORE U GET BACK..

In SHA ALLAH AMIN...

BEG PERTAMA 2014 TARAAAA....
(Orang tak nak tangkap kita tangkap sendiri hokey)

this blue MK adalah pemberian dari sahabat a.k.a my leader iaitu Suhaily Elda
special sangat beg ni dari LONDON, hadiah sebab Siti capai pangkat tertinggi dalam bisnes..
ALHAMDULILAH, amazing feeling gitu...

beg ni saiz besar, memang berbaloi kalau orang bisnes bawa, becoz segala flyers, produk uolss boleh sumbat masuk.. even pempers anak pon bleh, tp Siti takde anak, so Siti sumbat apa yang boleh disumbat... :)

KOLEKSI 2014 NO 2




Tarra.... wristlet MK FROM US

dari jantung hati MAMA tercinta,
 BESNYER Dapat menda alah ni, kesana kemari bawa memang tak tinggal,
yang bes sebab tali tu boleh digantung mengikut kesesuaian majlis gitu...

dalam pon ada poket, so bleh buat purse, beg kecil, n boleh jugak bawa ke dinner... sangat comel.. kasi 10 bintang!!!!


kan cantik kan...


OK KOLEKSI BEG NO 3 & 4 2014


PEMBERIAN MY ONLY SISTER

SITI NUR LAILA

Beg merah tu masa dia ke HONG KONG, Beg kedua masa dia ke US Bersama mama

bertuah sunguh Sitikan (aamin)

i have beautiful sister like u (bodek sikit hehe)

FOSSIL US uolls!

yang pink tu memang siti suka letak barang banyak2, but yang coklat fossil tu kalau siti pakai seluar sesuai pakai masa lasak2 gitu...

dan beg pink tu berserta the cute beg taraa...
KOLEKSI NO 5
sling beg a.k.a my make up beg...

thanks kakak!


 KOLEKSI NO 6  2014Taraa....
 my lovely coach from US also..
beg ni mama yang belikan, tapi mintak EN Suami bayarkan
my belated besday punya hadiah...

wah untungnya, terus anguk tanda setuju...

kalau tak kat isteri sapa lagikan...

beg ni sesuai untuk segala bab sebab apa... meh tengok

siti pakai seluar dengan beg "cantik" ni

siti pakai baju dress pon sesuai... 
memang "si cantik" ni boleh masuk semua majlis dan semua suasana gitu berbaloi...

boleh uolss cari dekat fb, ramai gak yang jual dengan herga berbaloi, tak perlu pegi US..
Tapi pastikan from sana ya...

sangat2 suggested untuk orang beli :)


KOLEKSI KE brapa dah ni?
oh no 7 2014
traaaa.....

ESPRIT from Singapore 

pemberian dari my cikgu dalam bisnes jugak

CDM Normah Annuar

thanks the ohsem beg ni yer aunty... why u call your cikgu aunty... umur dah sebaya mama i..tp sangat hebat bisnes uolls... ramai gak panggil datin, sebab memang sangat pandai bergaya...gitu..


YA Allah nikmat mana yang inginku dustakan,, rupanya dikelilingi orang hebat2...

memang tahun beg tangan, Siti hanya beli tuk rakan kongsi sahaja, yang capai target2 besar...

terima kasih semua sudi belek dan baca...

rezeki itu dalam pelbagai bentuk, percaya dan yakin pada ALLAH.
saya doakan yang memberi hadiah pada saya, belanja makan, doa or whatever sentiasa Allah balas yang baik,dilimpahkan rezeki,  sentiasa Allah mudahkan urusan.. 


saya doakan anda yang membaca  semua dimurahkan rezeki.AMMIN...


0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO