,

SABUN AJAIB

Kenapa orang gelar sabun ajaib?
apa yang best sangat dengan sabun ni?
betulkah ia benar-benar ajaib!
apa itu sabun ajaib?
 
 taraa ni lah sabun ajaib yang menjadi fonomena ramai nih, keberkesanan seawal satu hari!
 
sebenarnya marine essence ni juga digelar 
dengan nama-nama hot seperti 
sabun ketiak! dek kerana kebersanannya memutihkan ketiak hitam,
 
juga dikenali sabun ketiak wangi, dek kerana berkesan menghilang bau badan yang super busuk...
 hehe
 
kalau entry sebelum ni ada cerita kandungan sabun marine essence ni,
 (KLIK UNTUK TENGOK KANDUNGAN)
 
Sekarang kita nak tahu kebersanan produk,
 
saya memang suka bila customer puashati,
 
dan ada customer sudah repeat order lebih 8 kali!
 
amazing!!! sebab tu saya juga panggil ajaib.
 
kalau produk tak ok masakan orang nak beli banyak-banyak kali, 
dan ramai yang beli mula share pada kawan-kawan office, jiran, saudara n family...
 
ni antara ayat-ayat yang customer bagi pada Siti
 
~siti badan suami akak yang berbau dah tak de
~kulit anak excema dah hilang
~tapak kaki merekag dah gebu!
~ketiak hitam dah putih, kesan ketara seawal sehari!
~jerawat belakang badan tiba-tiba dah lesap.
~Siti akak tak tahu nak cakap macam mana tapi parut kak dah pudar, jadi warna kulit, sabun tu memang ajaib.
 
 
kami memiliki banyak testimoni berkesan, syukur sangat.
 
marine essence terdapat dalam 2 bentuk cecair dan bar.
 

                                       mandian sabun ajaib
                                    (klik untuk tahu tentang mandian sabun ajaib)


 customer tetap yang sentiasa buat belian dan puas hati!
 
Alhamdulilah jualan untuk sabun ajaib ni memang memberansangkan, jualan syarikat mencecah jutaan ringgit untuk sabun ajaib ni! dek kerena keberkesanannya,
 
Group Siti sendiri untuk sabun ni sahaja dah hampir suku juta ringgit jualan,
memang superb!
 
untuk yang berminat untuk menjadi agen online dan offline sangat dialu-alukan.
 
boleh set appoiment dengan Siti 
 
0175161136
(whatsapp/ sms)
 
 


 semoga berjumpa lagi,
agen bertauliah sabun ajaib.
 
 
 

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO