PERNIAGAAN SATU KARIER

Alhamdulilah masih diberi kesempatan mencoret 
diruang ini...

syukur...

today Siti nak sharing bisnes yang Siti buat, 
Apa yang best sgt???


Asalnya buat bines ni sebab tak nak berkerja bawah orang lain.
memang Siti nak buat bisnes tapi mencari satu yang Long term bisnes,
banyak skim cepat kaya diluar sana,
tumbuh bak cendawan lepas hujan tetapi mampu bertahankah???

Bisnis ni dah masuk tahun ke 22...
kredibility syarikat sememang kukuh.

dan semestinya Siti nak jadikan bidang ni sebagai satu kerier bukan 
"saja-saja buat" atau "dapat-dapatlah, xdapat buat menda lain"

sapa yang pegang kata-kata tu baik tak payah buat, nampak sangat tak bersunguhkan...

dan memang takkan dapat pun.

Buat bisnes mesti ada matlamat?

Apakah matlamat anda?

kena ada impian , target, cita-cita, sasaran, kehendak.


saya bertekad untuk bersara muda, kaya, dan berjaya.

Alhamdulilah dengan izin ALLAH 
Berkat doa dan usaha, Allah bagi rezeki dalam perniagaan ni...

semua orang ada target dan sahabat saya selalu berpesan gantunglah impian setinggi langgit kelak jatuh tersangkut digunung.

abaikan perkara/ manusia2 negatif diluar sana...

kita tahu apa yang kita buat, dan kita tahu apa yang kita nak...

KEEP MOVING!!!

Cari sahabat positif, mentor yang sentiasa bagi semangat.

Ambil bisnes ni dan pegang seperti bisnes sendiri.

usah menunggu dan berharap.


anatara pemilihan benda penting dalam bisnes ni adalah 
KUALITI PRODUK

Alhamdulilah syarikat mengeluarkan produk2 berkualiti tinggi, dan repeat order yang sangat memberansangkan

Permintaan barang yang kababbommm!!!


peluang perniagaan dalam bisnes sangat bagus,
ciri-ciri yang sangat mudah

#plan mudah duplikasi
#accumulated point system
#adil dak saksama
#bonus sehingga 67%
#insetif seperti pelancongan bagi usahawan
yang memncapai sasaran.


Insetntif tabung kereta,
tabung wawasan.


dan banyak lagi!!!



Apa yang kami sediakan?

*kelas bimbingan (isnin/ rabu di kuala lumpur)
*seminar bagi memantapkan ilmu (bulanan
*group bimbingan fb yang supportive
*testimoni produk
 *BONUS BULANAN
*INSENTIF PELANCONGAN 4 bulan sekali

dan banyak lagi!!! 


sertai kami digroup PBC
Kelab usahawan untuk membantu anda 
mencapai impian perniagaan satu karier

LOVE MY BUSINESS!

CONTACT SAYA UNTUK SET APPOIMENT.

0175161136

AGEN
SELURUH MALAYSIA

ONLINE DAN OFFLINE

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO