I am coffee lover!


sangat suka minum kopi!
hari-hari minum kopi..
tinggal sehari macam ada yang tak kena!
sanggup tinggal nasi dari tinggal kopi..:)

Ingat  lagi bila ke negara kedua pengeluar kopi terbesar didunia
iaitu VIETNAM,
Siti anda my twin boleh minum sehari 5-7 kelas kopi!
walaupon ada yang satu gelas mencecah hampir rm8 secawan.(small size)

ni coffee vietnam.
cawan kecil dan kopi letak atas tu..
akan turun sikit demi sedikit.


masa Siti dekat kedah dulu apex coffee ni jadi tempat lepak.
sebab kopi die memang sedap!

termimpi-mimpi gitu...

bagi Siti kopi ni lebih ok dari Old town punya white coffee, ops!
citerasa berbeza, ni just pandangan Siti, sebagai pengguna. (hehe ayat selamat)
kopi sicret recipe macam mana plak.
No bad tetapi price pon not bad gak la kan...
tapi tak cuba tak tahu kan..
lebih kurang sama rasa dengan kenny rogers punya kopi
gelas pon sama...
 Adik beradik kot...:) 

eh sapa dalam gambar tu.. comelkan..saya la hehe
(masuk bakul angkat sendiri) tu biasa...


taraa.... ni kopi naimah minum hari-hari,
sehari 2 sachet..

Kopi garam buluh



Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan GARAM BULUH ORGANIK SEMULA JADI dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.


 naimah panggil kopi ni kopi anti stress!
sangat membantu menurunkan paras tekanan, sebab kopi ni ada 
magnesiumkan.

dan bila minum kopi ni rasa tak lapar!

kopi tanpa gula yang memang menagkap citarasa ku!

kopi ni just campur dengan garam buluh yer.

garam, buluh tu untuk apa?



mengandungi 76 mineral dan bersifat alkali.
garam buluh dari Korea ni banyak khasiatnya.
nak order?
boleh contact
Siti
0175161136
atau link facebook diatas
untuk yang berminat nak jadi agen
area lembah klang
(kuala lumpur, cheras, seri kembangan, serdang,
putrajaya, batu caves dan sewaktu dengannya)
boleh set appoiment





0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO