magic pan! hadiah pindah rumah

Assalamualaikum...

dah masak ke belum???

hheee... just nak share bila pindah rumah hari tu 
bermula episod menjadi suri rumah...

serius sangat, memang tak pandai sangat masak,

selalu jadi pembantu dapur ja kat rumah, tolong basuh pinggan, tolong potong apa2 yang patut,
n semestinya tolong makankan.

dan tambah2 la plak busy dok bisnes

bila pindah ha, amik kau!

Actually suami sendiri pun tahu saya memang tak teror masak, tapi mesti kena cubakan

1st week pindah ada orang belikan taraa....
pemangang ajaib!!!

tq sangat untuk abang naim n kak shameera sebab faham diri ini...
sebelum ni bukan tak cari tapi sebab ramai orang complain ada yang jenama tak ok

so alhamdulilah experment dengan benda alah ni...

macam2 dah dimasak,

antaranya, panggang ayam selalulah,
sayur campur, nasi goreng,

banyak lah juga yang penting tak perlu letak minyak, kalau letak pon sikit ja

saya selalu guna minyak zaitun...

sangat senang dimasak,
sangat cepat masak...

bagus sangat untuk diriku, yang kadang2 busy dengan bisnes kan ...
 
nasi goreng memang terus jadi sedap hehe...
 
ajaib sangat!!!

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO