, ,

JOURNEY IN MY BUSINES!



JouRNEY IN MY BUSINES!

WAH Havoc sangat tajuk ni!

cuba pikir balik bagi yang berkerja kita menghabiskan sebahgian dari hidup
hidup kita ditempat kerja bukan?
bahkan kadang-kadang cuti pun kita terpaksa membawa balik kerja kita dirumah

dan masih memikirkan beban kerja?

so, saya rasa tidak salah sebahgian dari hidup saya bercakap soal bisnes!
DAH SEBATI PUN! Hehe



tiada istilah terpaksa dan memaksa,
selagi kita tahu kenapa kita pergi kerja, samalah dengan saya.
keputusan untuk terus berbis secara full time adalah keputusan paling tepat!
pada sayalahkan.

selalu diajukan soalan MINAT KER?
DAN Ayat awak minat takpelah..
Hello! minat datang setelah kita berjaya capai apa yang kita nak.

minat saya datang bila saya faham arah tuju bisnes yang saya buat.
dan setelah bukti demi bukti kejayaan yang saya kecapi.

melihat kejayaan orang lain menjadi inspirasi bahawa doa, niat, usaha dan impian
yang tidak pernah padam mampu merealisasikan kejayaan! dengan izin ALLAH S.W.T



Dan rata-rata kawan/ sahabat/ teman bertanya bagaimana
saya mampu bertahan dalam bisnes network dalam satu jangka masa yang lama

berikut sebab-sebab yang saya berikan (skema sangat :P)

1. Mentor dan kumpulan yang kuat dan sangat support !
*saya memang tak pandai bisnes asalnya, tetapi dorongan yang diberkan group, terutamanya mentor, yang mengadakan class, seminar,
group meeting membuat jalan saya nampak luas, dan mudah untuk capai target.
sangat penting dikelilingi orang positif!



2. produk yang berkualiti tinggi  dan repeat order yang sangat memberansangkan!
*syarikat hanya mengeluarkan produk yang berkualiti
dan harga yang mampu milik!
*feedabck customer yang rata2 puas hati menjadikan bisnes lebih mudah dan smooth!



3. Plan perniagaan yang fleksibel mudah berbaloi dan melahirkan ramai jutawan.
*plan yang ikut kemampuan. dan kemahuan tiada paksaan.
*mudah dublikasi
*adil dan saksama
*konsep bantu membantu.

4. bonus yang tinggi serta mempunyai payslip dan dibayar ontime!



5. Insentif yang memberansangkan usahawan,
*rasanya ramai dah tahu saya dah qualified 5 buah negara dalam bisnes ni.
tetapi bukan saya seorang, insentif 5 star yang syarikat bagi saya terbang denagn lebih 1000 usahawan yang capai target!
*insentif tabung kereta dan tabung wawasan yang mengujakan!


6. Syarikat kukuh, 22 tahun diMalaysia.
disenaraikan dalam bursa saham papan pertama,
*syarikat menang anugerah kecemerlangan beretika
*anak angkat kerajaan.


7. Diraikan pada setiap kenaikkan pangkat dengan gilang gemilang :)


saya mengalukan-alukan sebarang pertanyaan dari anda.
boleh buat appoiment dengan saya jika berminat nak tahu lebih lanjut,
tiada kaedah paksaan, just sharing peluang untuk anda tahu.

0175161136
saya berada diarea Lembah Klang/ cheras/ seri kembangna/ damansara/ Putrajaya
dan sewaktu dengannya

Bagi bakal usahawan yang berada di utara, akan saya pas ke agen yang bertauliah disana.
:)





segala yang baik itu datangnya dari ALLAH dan yang buruk itu dari kikilafan diri saya sendiri. Semoga bertemu lagi

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO