, ,

KOREA

KOREA
Assalamualaikum... hanahasayo!
dalam bahasa melayunya Salam sejahtera, bahasa korea sebutannya lembut, Siti orang Kedah so tergeliat la lidah-lidah, by the way Alhamdulilah selamat sampai ke bumi Korea, banyak sangat nak share sebenarnya, 


(Gambar hari pertama  Korea)

orang Korea memang cantik-cantik!
dan mereka pentingkan kecantikkan, setiap selang 3 langkah kedai maka jumpalah kedai kecantikkan, so dapat la bawa balik BB CREAM & CC CREAM Korea..


dan orang Korea takde big size macam we all, so takdelah baju yaang dapat dibeli selain T shirt I LOVE KOREA tu,
Kalau imbas balik masa dekat Hong Kong Siti beli more than 10 helai baju, fashion nya 5tahun akan datang, sama la dekat Vietnam 7 beg tapau! dekat Guanzhou pun banyak beli dah tu murah lak tu, memang lahkan nama pun bandar borong, tapi takde maknanya dekat Korea,  saiz m kat sini adalah saiz XXL Kat sana, so boleh tengok jelah, betullah oang Korea memang cantik! jelous tengok!


bayangkan foot mask pun ada, kat malaysia ni face mask jer banyak, tu pun tak berlambak, kat sana hari-hari diorang face mask!




(2nd Honeymoon saya dan suami )

dan kali ni Alhamdulilah PBC terbang lebih 20 orang dengan 860 usahawan Hai-o Marketing menaiki 8 Penerbangan Korea Air




So jalan-jalan kat mana lagi?



Lotte World, dunia alam khayalan dalam bangunan,
tapi nak citer memang penatla sebab kena jadi kanak-kanak balik.
dah la touchdown terus datang sini...
apapun tetap bes!




kalau uolls datang Korea, jangan lupa makan atas cruise ni, cruise ni gerak lebih kurang 2 jam, maka romantik sangat makan atas ni!

sedap lak tu... pergh...nyum nyum...sori pada yang terliur, memang  jarang update pasal makanan sebab takut ada yang mengidam tapi ni kira halal la eh hheeh sebagai kenangan...



jalan-jalan shoping

so waktu malam apa kami buat, siangnya panas seperti malaysia, malam dalam suhu 18 degree, tak sejuk sangat tapi bagi Siti yang tak tahan sejuk, macam sejuk aircond gitu



bes sangat lepak king di Korea, sembang tentang masa depan dengan 1st timer qualifier oversea, dah tu datang honeymoon memang class!

dan diatara pasangan yang qualified adalah tara...


ni semua rakan kongsi naimah syukur sangat antara wish list dulu :)


nampak tak Siti? ala yang buat love dekat mata
I LOVE U  dalam Korea kata 
Saranghiyo!

cinta hati kami tukang angkat barang, teman tidur dan bagai lagi,
leader-leader selalu pesan pegi melancong kena bawa pasangan kalau tak tolak beg sendiri... hehe.. tapi kalau tak bawa pasangan memang tak bes sebab orang lain kalut cari barang masing-masing masa nilah suami peneman setia hehe

bintang hati:)


Gala dinner di Korea, 
Haio memang raikan usahawan die betul2, 
bersunguh2 bagi reward..
setahun 3x, next dekat Gold Coast


Nak join PBC?
Menjadi usahawan kearah jutawan simpanan?
contact Siti
0175161136
usahawan PBC

REAL BISNES, QUALITY PRODUCT,
 BEST TEAM

BAKAL USAHAWAN LEMBAH KLANG BOLEH SET APPOIMENT!

ME IN KL 

every single step  will be guided

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO