, ,

SET PENJAGAAN DIRI GARAM BULUH

Assalamualaikum

Hai uolls sihat ker lepas raya nih?
dah nak habis syawal rupanya..
just nak share dengan uolls semua roduk paling laris 
syawal ini adalah semua produk berasaskan Garam Buluh Dashat sangat...

set penjagaan ni termasulah
1.Garam Buluh minum
2. kopi mineral berasakan Garam Buluh
3. sabun marine Essence 
4. shampoo Garam Buluh
5. body Gel Garam buluh
 

ini perbezaan garam biasa yang kita makan dengan garam buluh  yang saya pasarkan
Garam biasa kita tu banyak mendatangkan penyakit kerana cara proses secara kimia.
Produk ni Dari Korea.
 
Apa yang bes biasalah bila berkunjung kerumah mak-mak sedara, mesti ada yang bersungut makan lomang banyak tapi tak membuang dah 3 hari, pastu daging bedal darah tinggi naik mencanak.
 
taraaa... Alhamdulilah, bagi jer try 5 sachet feedback confirm positif (dengan izin Allah jua)
esok juga proses membuang toksid bermula, memang flush habis.. tanpa sakit perut puas!!
 
darah tinggi cer tengok seminggu In Sha Allah akan mula stabil
 
eh jangan tunggu sakit jadikan supplement awal untuk kita terus sihat.
 
 
 bila mineral cukup dalam badan bukan saja penyakit susah nak datang, kulit pun jadi cantiks
 
 
ni kopi mineral kopi garam buluh, Siti panggil kopi anti stress, terbaik!!!

minum secawan mesti nak lagi..

No sugar added. No chelestrol. no preservative

mengandungi 76 jenis mineral dalam setiap satu sachet

orang kencing manis pun boleh minum sebab tak de campuran gula.


 ni sabun kegilaan ramai...

waduh2 dashat gila sabun marine essence ni punya penangan testimoni pon bes2 belaka



marine essence boleh merawat penayakit seperti diatas..
boleh tengok  testimoni kami dekat entry sabun ni :)
 




besnyer...wangi aw set penjagaan diri ni, memang confirm puas hati, berbaloi-baloi
hari-hari macam dekat spa..
tak perlu kalaut-kalut buat appoiment dekat rumah pun uolls boleh buat.

mesti semua orang suka set ni, tidak mengadungi sebarang jenis kimia berbahaya, serta
boleh merawat kulit anda, dan setiap mandian ada 80 jenis mineral!!!

wangynya mesti mengoda


0175161136
agen Sungai Petani, Kedah, Perlis,Ipoh, Sarawak, Sabah, Penang, Kuala Lumpur, Terangganu.
  
agen diperlukan diseluruh Malaysia
0175161136
 
 
 

 


   
   

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO