,

SEJARAH BISNES


Bukti yang telah saya buat dalam bisnes ni bukan untuk ditandingi cukuplah ia menjadi sejarah dalam diri saya sendiri

 



Wah so emotional plak baca ayat diatas ni..

Bangun pepegi solat subuh ni terfikir plak nak update entry  website ni, 


Bukan nak meluah perasaan just nak sharing sharing..

Lusa adalah Big day buat rakan-rakan kongsi Siti yang akan diraikan di PGRM  Cheras, so tak sabar nak meraikan ualls!


Tahniah Tahniah kerana mencipta sejarah peribadi sendiri. Dan kumpulan sangat menghargai Ualls


“Orang yang Bahagia, akan merasa Bahagia melihat orang lain Bahagia”


Tetapi ada juga orang yang tak bahagia tengok orang lain berjaya,


Setiasa menjadi biawak menjelir lidah, tak suka tengok orang berjaya, bahagia bahkan segala yang baik-baik, orang macam ni mempunyai penyakit hati!


Tak beskan! Dan ada yang sangup menggunakan perkhidmatan bomoh untuk jatuhkan orang lain!

Ish ish tak ingat nak mati ker Mak cik!


Setiap yang awak buat Allah melihat, dan dosa awak bomohkan orang tu selagi tuan badan tak ampun matilah kamu dalam dosa.



Persoalan sekarang kenapa perlu kamu mendengki?

Duit yang kamu bagi dekat bomoh tu, lebih baik awak pegi sedekah pada orang, dapat pahala, awak buat saham akhirat taw.


So, berbalik kepada tajuk “ bukti saya bukan untuk ditandingi”


Ya betul, saya melancong ke luar begara beberapa kali bukan nak riak, tetapi bukti saya itu mungkin boleh buka hati dan minda orang lain untuk berbisnes..





“ianya sejarah dalam diri saya” ya, saya kuarkan 

mazda3 ketika umur saya 25 tahun, takperlu kot nak peril-perli saya nape tak kuarkan BMW, yang cakap tu pun pakai Toyota jer sampai umur 50 tahun!


Panas juga hati ni, saya keluar kereta bukan nak tayang, tapi ada yang sakit mata, belum cukup 2 tahun kereta tu ada yang suara-suara tak bes saya dengar, macam nu macam ni, 


Saya susah ada ko hulur duit?

So aku senang tak perlu nak sibuk duit aku huhuhu

Emotionalkan ? hahaha, takdelah… just nak gtaw jer… saya suami ada perancangan masa depan sendiri.


Syukur sebab dapat suami yang sama hati kepala dan segalanya, badan jer tak sama haaha….

Dah tutup citer tak bes…



So next nak pegi mana, tak samapai sebulan lagi nak terbang Ke Korea!

Alhamdulilah kali ni melancong dengan 10 orang rakan kongsi! (ha bukan nak tanding ok!)

Paling bes semua berpasangan dan kebanyakkan 


adalah 1st timer

Apa yang bes lagi?



1st time melancong dengan bakal DDM Sha rahman- rakan kongsi paling berdikari!


1st time melancong dengan kawan baik sendiri bakal DDM Farhana Faisol

+rakan kongsi paling sweet hehe, nape sweet besday kami pun sama taw, bagi saya beliau adalah sahabat dunia akhirat


1st time melancong dengan x classmate sendiri bakal DDM Aisyah, - rakan kongsi paling pendiam, bleh gitu hehe, diam-diam pun p Korea, kalau ramah cemana? Hehe..

n the rest kak Suhaiza & Kak shuhada rakan kongsi hati bulat :) apa tu? hehe orang bisnes je tahu haha
 

>tak sabar nak buat video klip kat sana ramai-ramai, nak lompat, nak menari, nak jerit sama-sama.. Syukur peluang Allah bagi sebab dapat bisnes yang dilandasan yang betul.





 0175161136 agen Sabun marine, agen BB PLUS kolagen, Agen Maharani, Agen Premium Beautiful koset, Agen Garam Buluh, Agen kopi mineral, Agen Jtx

Sungai petani dan seluruh Malaysia 
 https://www.facebook.com/MYSihat

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO