,

Hari Raya 2013


Hai Assalamualakum semua, rasanya belum terlambat untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin, raya kali ni yang besnyer  turn rumah mak sendiri hehe, tapi untungnya rumah mak mertua 6 minit jer dari rumah mak kiter, so raya pertama pun sempat jumpa semua, so short cut masa, raya ke2 malam kami sefamily dah beraya di Pulau Perhentian Terangganu, adaplak yang kata apa raya-raya pegi bercuti? Masa nilah nak bersama pun, sebab yang kerja ramai, so layan gambar-gambar  raya nih :)

   my sis, mum, dad, me!


 me in green!

ni tahun kedua kami beraya sebagai suami isteri :)



my twin & her wife
cantik senyum
Naim & Shameera


kakak Laila, abang Imran dan anak-anaknya:) 



 Adik , abang, mama, & ayah

 
menyelam sampai terbakar



Bot laju, laju sunguh setiap kali berlanggar ombak 
macam nak jatuh dari bot huhu.
dah la dalam tu ada jerung. haha



  

cantik Pulau Perhentian ni.
subhanaALLAH,

Kagum dengan ciptaan yang Maha Hebat ni,
air hijau kebiruan,
didasar lautan memang cantik sangat, pelbagai spesis 
kehidupan yang terdapat di lautan  Pulau Perhentian ni

dan 1st time tengok penyu,
besornya.. before ni dah pernah snorkeling dekat pulau Pangkor, mana ada penyu kan.:)

 
actually ni kali pertama sampai Terangganu, kesiankan, haha, 
luar negara dah pegi, negara sendiri tak habis jalan lagi.

so orang tanya next trip?
yes Korea!

dengan sahabat rakan kongsi Hai-o
Alhamdulilah!
taun lepas pegi sebelum raya 1st Honeymoon, kali ni lepas raya 2nd honeymoon
In sha Allah dengan izin Allah jua
kita merancang dan Allah sebaik-baik perancang

sebelum pegi Korea so the best Projek nak ramaikan rakan kongsi ke Gold Coast lak.

so sape nak pegi senarai nama siap-siap nak bantu support bagi qualified.

n sekarang group PBC tengah Big Projek!

ipadmini free!

ish senang sangat nak dapat ni
Grab it!
Leader macam nak bagi saja!

nak tahu 
0175161136!



      


      
      

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO