, , ,

Set Berpantang Moden



SET BERPANTANG MODEN

  kita sedia maklum selepas melahirkan anak, seorang wanita akan melalui proses berpantang,
Namun dizaman  serba canggih ni, wanita muda jarang sekali nak berpantang cara orang dulu-dulu.
Tetapi bukanlah kerana tak sayang badan @ tak sayang En suami, dek kerana kerumitan akhirnya “berpantang cara orang dulu- dulu ditinggalkan”
So, Today Siti akan share set berpantang yang INSYALLAH akan memudahkan ibu-ibu muda diluar sana mendapat kembali tubuh badan idaman serta dapat kembalikan hubungan indah bersama suami-suami!






Pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL semasa tempoh berpantang NYATA BOLEH mengeluarkan darah kotor dari badan. Fakta yang menakutkan, wanita yang baru bersalin akan mempunyai banyak darah kotor dalam badan, jika darah kotor tersebut belum dikeluarkan, ia akan menyebabkan kesan sampingan seperti pening kepala, berat kepala, loya serta kesan lain. Yang menakutkan lagi kadar Metabolisme menjadi rendah - YA! anda GEMUK selepas berpantang. Tahniah kepada yang telah menjalani tempoh berpantang bersama PREMIUM BEAUTIFUL. Selain mendapat semula bentuk badan yang langsing, rahim yang ketat, badan anda juga terasa ringan tanda sihat.





 Kelebihan berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL

1  1.lebih senang nak pakai
2-tak perlu tangalkan bengkung untuk membuang air besar atau kecil
3- tak perlu pakai ramuan2 tradisional di perut hanya pakai bengkung PREmium BEautiful yang di sulami FIR yang dapat membantu menyembuhkan luka dalaman, angkat rahim, kecutkan rahim dan kempiskan perut.
4-boleh berbengkung lebih lama dengan PREmium Beautiful ..kalau yang tradisioanal dah tak selesa pakai kalau dah ramuan yang di tampal kat perut jadi kering atau terlalu banyak pergerakan akan menyebabkan bengkung tu jadi longgar.
5-senang nak cuci..just rendam 10 minit bilas dan sidai kat bawah kipas 3-4 jam dah boleh kering
6-selain untuk kegunaa si ibu tgh pantang ianya juga boleh di gunakan untuk merawat baby yang kena Jaundis atau kuning.just balut /letak baby di atas bengkung PREMIUM BEAUTIFUL untuk beberapa jam sehari ..insyaALLAH akan hilang kuningnya




 Herbal Maharani Hebat & Unik Kerana :-

-Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
-Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
-Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
-Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
-Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
-Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)


lepas ni En Suami mesti senyum sebab isteri puas hati.

Isteri Jelita suami pasti bahagia.

kami syorkan yang terbaik buat anda SET BERPANTANG MODEN

HUBUNGI :

0175161136

Agen aktif 


https://www.facebook.com/MYSihat



0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO