,

BIO VELOCITY SLEEP MATE

Assalamualaikum,
Hai, Bismillahirahmanirahim, segala puji-pujian untuk Allah…


Mood tengah excited untuk share sampai tak boleh tunggu esok! Hehe

Actually siti nak share tentang bio velocity sleep mate (BVMS), apa menda plak ni???

Masa orang cakap tentang bvms ni rasa macam tak de la tertarik… tapi bila ada dengar

banyak testimoni berkesan cuba untuk faham, & bila member sendiri cakap “tidur sangat

sedap.. tidor 2 jam macam rasa sehari, puas sangat”.. wah apa yang bes sangat ni, bukan

sebab lapik tilam ni tebal ke gebu tetapi kesan rawatan dalam tilam ni… 


Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma



Dalam rumah siti memang banyak gangguan tidur, tidur lah banyak jam pun bangun mesti

rasa letey, walaupon tilam semua gebu-gebu nih…bila kaji balik sebab rumah siti ni

teknologi canggih banyak, so kesan radiasi memang menggangu alam tidur dan rehat ni…

U alls nak tahu taka pa kesan radiasi seperti computer, telefon ni pada kita? Atau anak-anak?
Selain bahaya pada mata,  kesan radiasi tersebut juga  dapat menyebabkan kesan negatif kepada kesihatan mental, fizikal juga emosi. Tanpa kita sedari sedikit demi sedikit kesihatan kita terjejas akibat terdedah secara berterusan kepada peralatan canggih seperti ini kesan daripada radiasi atau pancaran.

Kajian menunjukkan monitor komputer sebagai sumber radiasi elektrik dan magnetik (elektromagnetik) yang agak kuat. Pendedahan yang berterusan kepada pancaran ini boleh meningkatkan risiko keguguran, kecacatan bayi, beberapa jenis kanser, leukemia dan lain-lain penyakit. Walaupun bukti kukuh masih belum dijumpai, tetapi tetap dilihat ada kaitannya. Dari segi emosi, seseorang yang terdedah secara berterusan pada radiasi atau sinaran akan mengalami simtom-simtom ketidakstabilan emosi seperti panas baran (cepat marah), keliru, cemas, tidak tenteram dan sebagainya

So cemana nak hentikan radiasi ni, pelapik tilam BIO VELOCITY SLEEP MATE ini mampu menghentikan gelombang radiasi ketika kita berada dekat dengannya dan waktu kita tidur serta rehat….

Wow!!!
Setakat ni ramai sangat yang order tengah tunggu stok sampai… so apa lagi BVMS dapat membantu?

KEISTIMEWAAN

1. Meningkatkan metabolism 

2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel 

3. Menggalakkan peredaran darah 

4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun 

5. Meningkatkan tahap medan tenaga

6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan

7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

8. Bersemangat dan bertenaga

9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi

10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal

11. Melegakan kepenatan dan kesakitan

12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik

13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti 


MANFAAT

Melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas.


CARA PENJAGAAN

BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.


CARA PENGGUNAAN

Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam.


SAIZ

Tilam saiz QUEEN

 SELESAIKAN MASALAH ANDA DENGAN BVMS


TESTIMONI




Teruskan hubungi Siti Naimah Bt Mukhtar (0175161136)

Dapatkan promosi terkini! @ nak tahu cara dapatkan percuma set temujanji dengan Siti Naimah.



1 comments:

  1. Cara nak dapatkan bvsm

    0175161136
    https://www.facebook.com/messages/MYSihat
    @tekan button facebook kat atas sana dan pm admin

    ReplyDelete

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO