,

Perjalanan hidup

~Salam everybody!

semakin ramai kenalan yang bertanya best ker buat bisnes ni?

best ker pakai koset yang siti jual ni?

macamana siti join?

siapa yang tarik tangan u masuk bisnes ni?

kalau buat partime boleh tak?...

n paling bes soklan ni

boleh kaya ke buat bisnes ni...

holla! thanks atas pertanyaan2 tu,

saya pun dulu cam tu jugak!
banyak soklan tanya,takpe kalau selalu bertanya tak sesat jalankan...



rasanya ramai dah tahu pasal premium beautiful boleh click dekat


koset ni memamng bes pakai pendek kata kalu pakai dah rasa tak nak tanggal.koset ni bukan semata untuk cantik tapi melebihi 70% untuk kesihatan...


taraa.... nilah insan yang bertanggungjawab tarik siti dalam bisnis ni
Cdm kak norma... siti dah panggil anty sbb umo anak die dah lebih umo siti,  masa anty share bis ni  tu anty baru pangkat ssm  baru 2 anak tangga, 

sekarang dah cdm...dh habis tangga dah... umo macam ni pon anty mampu buat, dengan umo 5 series, anty dah melancong ke 5 buah negara percuma, n 

bakal diterbangkan ke paris london, dah gengam income 5 angka gemok2... dah pakai merz...

malukan kalau orang muda cakap tak boleh, sebab banyak lagi nih impian yang kita nak grab...

serius dulu pon siti teragak2 nak join bis ni...
tapi bila siti tengok segala bukti yang ada dalam bisness ni tuhan buka pintu hati,
 siti pun xde modal dulu, tapi sebab percaya pada leader yang ter bukti siti korek jugak cari modal, sampai bila nak tengok jer orang berjaya? sampai bila saving nak ada, sampai bila ashik teringin jer tengok orang pakai kereta besar, melancong, boleh bagi mak ayah
boleh sedekah banyak2?

siti tekad bulat kan hati. siti set minda aku pasti boleh berjaya sebab bukti dah banyak depan mata, Hai-o dah lahirkan 500 jutawan,
sifu Siti cdm kak na dah ada simpanan 20 juta ringgit, dah pakai merz 3 biji, dah melancong dekat 30 negara dah, asalnya juga susah n asalnya juga partime...


minat dah letak tepi...ini soal misi hidup!...
alhamdulilah...bila dah buat bisnes ni setahun lebih... banyak sangat yang siti dapat...
banyak sangat perubahan yang siti buat....


sampai husband pon tanya macam mana sayang boleh cakap kat depan dengan penuh keyakinan, macam mana sayang boleh buat income besar macam ni, sebab suami siti ni sebelum kami kawin kami dah kawan 14 tahun dah, siti ni pemalu, cakap slow, cara pon nampak slow...


tapi alhamdulilah dah boleh jadi barisan speaker utara, dibentuk menjadi leader dalam kumpulan, diasah menjadi usahawan jutawan...

diluar sana kalau tak pandai takpa,
cukup sekadar mahu dibimbing...'if u follow 100%
get 100%'
be a good follower u will be a good leader...
free kan diri untuk set appoiment dengan siti,
JOIN ME:)

0175161136

langkah pertama ni adalah permulaan anda ke gerbang jutawan!

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO