,

~besday~


Happy Birthday…sweet  25th..
 Hari lahir siti jatuh pada bulan ramadhan tahun ni…pastinya hari lahir yang cukup bermakna…. Sbb sekaligus  siti dianugerahkan “top excellent  achiever” wonderful n so colorful!!!


 Hadiah hari lahir yang cukup bermakna apabila disarungkan jam tangan puaka madam yang berharga rm 1000 apabila mencapai target jualan rm100,000.00  ++  dalam sebulan…and diserahkan pen impian yang tertulis nama sendiri apabila jualan keseluruhan mencapai rm 720,000.00…



menitis air mata kegembiraan sebabila Siti imbau balik, Siti adalah seorang yang cukup biasa dulunya… Bila fakir-fikir balik apalah kebaikkan yang Siti buat sampai Allah anugerahkan bisness yang cukup hebat ni…n dalam usia 25 tahun Siti boleh duduk dalam keadaan sekarang dan boleh menarik nafas lega,…Alhamdulilah…

sebenarnya sampai termimpi-mimpi nak dapat jam dan pen DDM ni...
Kenapa kami sangat nakkan jam tangan puaka madam nih? Kata my sifu CDM Siti Rohana, jam tangan inilah lahirnya figter-fighter B32, kereta-kereta mewah, income besar, aura, pangkat, melancong… segalanya bermula dari jam tangan… 

Siti bukan jenis suka pakai jam…n dulu rasa takpe kot tak dapat jam…tapi rupanya disebalik anugerah jam ni banyak benda yang tersirat…

Raya yang penuh bermakna…becos 1st time raya duit poket penuh…senyum jadi manis ja… sebab kali pertama raya dengan suami, kali pertama raya dengan kereta mewah, n kali pertama raya dapat bagi banyak dekat mama n ayah…


Dari dulu impian setiap tahun nak bagi dekat mama 4 angka  duit raya…alhadulilah dengan buat bisness ni dapat realisasikn impian itu…bukan tu ja… 8/10 impian siti tulis masa awal tahun dulu dah capai! Siti sujud syukur…sebab ramai orang nak berjaya tapi tak tahu cara...n ramai yang cuba buat sesuatu tetapi tak jumpa cara yang betul... berjaya pasti ada cara n gagal pasti ada sebab.... 

 free kan diri untuk jupe dengan Siti... n jadi salah seorang dari kami group PBC under b32 group...be in the right group...
contact Siti 0175161136... or tekan butang facebook kat atas sana untuk pm...

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO