Tulang Belakang dengan Premium Beautiful


PREMIUM BEAUTIFUL boleh membantu rawatan Slip Disc
PREMIUM BEAUTIFUL waist nipper telah diikitiraf oleh pakar tulang belakang sedunia!
Bagaimana Premium Beautiful membantu pesakit slip disc?


PREMIUM BEAUTIFUL didatangkan dengan tetulang-tetulang yang disulami cahaya infra merah jarak jauh (Far Infra red Rays) yang berfungsi mengatasi masalah sakit tulang belakang seperti bongkok, slip disc, sakit pinggang dan lenguh-lenguh serta sakit sendi. Suntikan Far Infra Red Rays (FIR) paling banyak dalam tetulang bengkung tersebut untuk memberi rawatan thermal yang berterusan. PB juga dapat mengekalkan badan kita berada dalam keadaan posture yang betul sepanjang hari. Secara tidak langsung kita akan terhalang daripada 'terlupa' akan posture yang tidak betul dalam kegiatan seharian kita. Dengan pemakaian yang berterusan PB dapat membantu melindungi tulang belakang kita. Ingat tulang belakang (backbone) adalah penting untuk dilindungi!


Selain itu, kita juga sedia maklum bahawa FIR dari cahaya matahari kaya dengan vitamin D yang baik untuk kesihatan tulang. Ianya telah digunakan untuk mengatasi osteoporosis (tulang rapuh) dengan membina keseimbangan kalsium dalam tubuh. Dengan menigkatnya kadar penyerapan vitamin D dalam tubuh, dapat meningkatkan penyerapan kalsium . Ini membantu pembentukan dan pembaik pulihan tulang dan mencegah penyakit-penyakit tulang termasuk slip disc dan artritis. Premium Beautiful akan menyokong tubuh dan tulang belakang supaya duduk dan berdiri dengan cara yang betul.

 perasan tak cara Berdiri dan duduk Tunku Zahirah, sangat anggun kan? ya Tunku Zahirah memakai Premium Beautiful, PB ni sesuai untuk lelaki dan wanita! untuk ramping dan tulang belakang serta mampu merawat banyak penyakit lagi....

 ok contack me untuk pertanyaan lanjut
0175161136...

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO