, ,

Nak tahu?


Ramai yang tanya sebenarnya siti buat bisnes ape? ohw siti jawab Premium Beautiful.. koset... eh biar betul jual koset boleh melancong, boleh pakai kereta idaman, boleh income gemuk-gemuk??...Premium Beautiful bukanlah koset biasa yang kebanyakkan koset kat luarsana, nanti siti terangkan lanjut, but seriously ni lah bisness siti sepenuh masa, bisness yang cukup enjoy! ... Kedai kat mana? Bisness ni tak perlu tapak dan kedai, bisness ni adalah bisness francais yang cukup simple.. Jangan risau bagi yang nak buat partime untuk tambah income, atau yang tak pernah ada pengalaman berbisnes, kami ada cara untuk bantu tunjuk jalan, setiap ilmu kami akan share satu persatu.


Tahu tak apa itu Premium Beautiful ?
Premium Beautiful ialah korset no. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita2 Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.


  • ·        Premium Beautiful (PB) merupakan koset yang diadaptasi dari 3 buah negara maju, iaitu jepun, jerman dan US,
  • ·        Mendapat SUPERBRAND maknanya Premium Beautiful berkualiti tinggi dan terlaris dipasaran!
  • ·        PB fokus 70% kesihatan n 30% kecantikkan, sihat dulu baru cantik.
  • ·        Yang bestnyer PB lifetime warranty, sebarang kerosakkan repair adalah percuma! seumur hidup.
  • ·        Meningkatkan metabolisme badan serta membantu perjalanan darah lebih lancar.
  • ·        sukanya saya tekankan PB Produk koset yang ada pengikitirafan pakar tulang belakang sedunia, so nak duduk cantik terletak ala2 Tunku Zahirah ni lah jawapannya.
  • ·        Recommended by ACA (American Chiropratic Association)
  • ·        Fabrik yang diguna pakai adalah akwatek akwadyne, sejenis fabrik
  •     yang mampu menstabilkan suhu badan serta bersifat antipeluh, antibakteria, antibau n antifangus, so. takperlu basuh hari-hari! seminggu sekali cukup!
  • ·        Disulam tenun 32 lapisan FIR( cahaya merah jarak jauh )
  • fungsi FIR Ni banyak antaranya antipembengkakan iaitu anti radaang dan ketumbuhan, membuang peluh toksid dalam badan, serta baik untuk saraf dan perjalanan darah.
  • lanjutm klik sini :- beautiful


mengapa siti pilih bisnes ni?
Siti memang minat bisnes, sbb tahu dengan bisnes boleh kaya, 
boleh jer kita pilih bisnes konvensional tetapi modal kena besar, perkerja kena terlatih, iklan kena boom, ilmu kena cari yang berbayar. tapi bisnes ni modal takperlu rolling, takperlu jual banyak barang, bisnes francais yang ilmu diturunkan percuma, ada orang guide every single step, so partime pun takpe.

kenapa pilih syarikat ni?
ohw soalan tu boleh jawab sambil pejam mata,
syarikat Premium Beautiful ni adalah syarikat Hai-o marketing, anak syarikat kenapa Hai-o ent. 35 Tahun di Malaysia.
disenaraikan dalam1st board BSKL
dan diesnaraikan BEST UNDER A BILLION (FORBES) oleh asia 5 tahun bertutut-turut.
syarikat yang patuh syariah dan diesenaraikan syarikat beretika 5 tahun dah!
syarikat harapan negara kerana telah melahirkan 500 jutawan bumiputera. wow... banyak lagi yang ni dulu...

terjawab suda... ok set appoiment untuk tahu lebih lanjut...
0175161136
atau boleh hubungi rakan-rakan kongsi Siti

nurul :-0134889754
Tunku fatimah:-0194208225

zulkifli:-0195779161


sha rahman:- 0174690089
aisyah hussein:-0125786381

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO