,

Garam Buluh

Garam Buluh, kaya dengan bahan mineral. Dihasilkan berasaskan remedi tradisional rakyat korea sejak 1300 tahun yang lalu, Ia mengandungi 70 jenis bahan-bahan mineral dan elemen mikro, merupakan bahansemulajadi dan tidak mengandungi sebarang elemen toksin.

Garam Buluh merupakan makanan bersifat alkali, yang mana dapat mengekalkan keseimbangan PH bendalir badan (khususnya darah). Dan susuk tubuh yang cenderung kepada alkali, 

Garam Buluh menggalakan metabolsme badandan peredaran darah,jadi dapat menurunkan berat badan berlebihan.

Garam Buluh juga dikenali sebagai makanan menyahtoksin, dan merupakan makanan awet muda yang mana garam buluh mengandungi daya anti pengoksidaan yang tinggi, juga dapat menyembuhkan sel-sel badan dan melancarkan fungsi-fungsi organ dalaman badan.

Garam Buluh mengandungi Magnesium, Kalsium, Kalium, Ferum, natrium, klorin, mangan, fosforus, dan banyak lagi yang mana,kekurangan bahan-bahan mineral ini dalam badan akan mengundang pelbagai penyakit seperti darah tinggi, Osteoporosis, pengecutan otot, anemia, Masalah usus, penyakit jantung dan lain-lain lagi

Jadi ambil garam Buluh untuk elak penyakit dari singgah dalam badan kita seterusnya dapat merawat penyakit yang sedia ada seperti tekanan darah tinggi, kencing manis, obesiti, sakit jantung, pembekuan darah tidak stabil, asthma, buasir dan banyak lagi. 

Hubungi 0175161136 utuk keterangan lanjut

sekotak 40 sachet rm 128, pos rm 8 semanjung malaysia.
Area sungai petani Free ya!1 comments:

  1. Ape beza garam ni dengan yang ni https://www.hk3.com.my/ms/garam-buluh/ ?

    ReplyDelete

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO