,

Premium Beautiful Anugerah kecantikkan

Assalamualaikum dan salam sejahtera, rasanya lama jugak siti tak update blog ni.
Banyak sebenarnya untuk dikongsi, tapi masa membantaskan waktu. Tanpa buang masa lagi Siti nk terus cerita tentang Premium Beautiful, sebab ramai yang tanya kenapa siti pakai prenium beautiful, dan lagi ramai tanya kenapa siti buat business ni.
     Koset Premium Beautiful memang jadi  sebutan ramai, rugi seorang wanita kalau tak pakai Koset ni, lagi rugi kalu pakai tapi tak share. Premium Beautiful  bukan sahaja digilai kaum wanita malahan kaum Adam! Kenapa ya? Segala persoalan insyallah siti akan kupas satu persatu. 

     Kehebatan Premium Beautiful sesuai dengan namanya, Premium Beautiful bermaksud anugerah kecantikkan.
Premium Beautiful atau dikenali dengan PB. Merupakan pakaian dalam pembentukkan kontor Bentuk badan berteknologi Far Infrared Rays (FIR), dibuat khas untuk kesihatan, kecantikkan, keyakinan.
Pb didatangkan dengan 3 helai iaitu Long Bra, Long Girdle dan Waist Nipper (seluar dalam panjang, baju dalam panjang dan bengkong).


                               Atara artis yang memakai Premium Beautiful

Pb mempunyai 9 kelebihan yang tidak terdapat pada pakaian dalam lain, yang menjadikan PB baju dalam superbrand, iaitu kualiti baju dalam terbaik diMalaysia.Mari kita selongkar satu persatu ken apa PB menjadi kegilaan ramai!

1.PRODUK SUPERBRANDPremium Beautiful merupakan produk Superbrand dan telah berada di pasaran Malaysia lebih dari 10 tahun . Untuk mendapat pengiktirafan Superbrand sesuatu produk itu mesti mencatat jualan yang tinggi di pasaran dan mendapat kepuasan dikalangan pelanggan.
Premium Beautiful direka cipta kebaikkan 70%  kesihatan dan 30%  kecantikkan.
Serta produk ini diberi jaminan warranty seumur hidup!.
Disebabkan itu artis ramai yang memilikinya!

2. GABUNGAN TEKNOLOGI NEGARA MAJU

Direkacipta dan dihasilkan melalui kerjasama dan gabungan kepakaran kajian sains dan teknologi diperingkat antarabangsa (Amerika syarikat, Jerman, Jepun, dan Taiwan)
*Fabrik yang diguna pakai adalah sejenis sebatian air mengunakan teknologi bio-seramik, yang tahan reput, anti bakteria, anti peluh serta anti fangus mengunakan teknologi Jerman. Fabrik ini digunakan oleh para angkasawan.
*Disulam tenun teknologi Far Infrared Rays (F.I.R) membantu untuk kesihatan serta meningkatkan metabolisme mengunakan teknologi Jepun.
*Pengikitirafan serta penganugerahan dari pakar tulang belakang sntarabangsa
*Jahitan digunapakai adalah teknologi US- mengikut bentuk tubuh asal manusia, teknologi ini akan membantu membentuk kontur tubuh buah dada, pinggang, serta punggung.

3.TEKNOLOGI F.I.R
Premium Beautiful disulam tenun 32 lapisan F.I.R, dimana fungsi F.I.R antaranya adalah
1.Memperbetulkan aliran darah dalam tubuh.
2) Meningkatkan kadar metabolisma.
3) Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan.
4) Mengelakkan pertumbuhan bakteria.
5) Mengeluarkan peluh asid.
6) Mengekalkan kesegaran badan.
7) Mengurangkan kandungan asid dalam darah.
8)Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit.
9) Tidur lebih selesa dan nyenyak.
10) Menghilangkan bau badan.
11) Menghilangkan kulat dan fungus.
12) Mengekalkan kepanasan suhu badan.
13) Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan.
14) Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik


4. MEMBANTU DALAM MEMBETULKAN POSTUR BADAN  
    DAN MENJAGA TULANG BELAKANG.

Bengkung Premium Beautiful yang terdiri dari 7 tetulang memori sangat membantu dalam membetulkan postur badan si pemakai. Bagi pesakit yang mempunyai masalah tulang belakang memang sangat dianjurkan mencuba produk ini kerana sedikit sebanyak ianya dapat membantu mengurangkan tahap kesakitan tulang belakang yang anda alami.
5. PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN  BADAN TERBAIK

Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam yang terbaik dari segi membentuk kontur badan yang sempurna. Ini adalah kerana ukuran Premium Beautiful bukan sekadar seperti pakaian dalam yang biasa sebaliknya memerlukan pengiraan dan formula khas yang melibatkan empat ukuran iaitu ukuran puncak dada, ukuran bawah dada, ukur lilit lingkar atas pusat atau daerah pinggang yang paling ramping dan ukuran pinggul paling besar. Pengukuran adalah spesifik bagi setiap individu dan sebab itulah setiap pelanggan ada ukuran tersendiri.

6. PRODUK ABANG SAYANG
Membentuk semula, Memulih Dan meningkatkan Tahap keberkesanan dan keharmonian hubungan suami isteri.PB membantu menguatkan otot rahim, serta mengucutkan rahim, serta mengangkat rahim dikedudukan asal.

7.ONE STOP PRODUCT
Premium Beautiful memiliki keistimewaan menyihatkan tubuh serta membentuk tubuh hanya dengan satu produk, pendek kata nak sihat pakai PB, nak cantik lagilah kena pakai, nak anggun kena cepat-cepat memilikinya.kerana PB
*Memperbaiki masalah perut buncit.
*Menyelaras lemak pada sekitar paha dan membentuk kontur paha yang menarik.
*Membentuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan kedudukan pinggul.
*7 batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang belakang.
*Postur berdiri dan duduk yang cantik dan anggun.
*Menghasilkan kesan pembentukan bersesuaian dengan setiap individu.
*Mengagihkan lebihan lemak pada paha ke cawan pinggul untuk membentuk kontur pinggul yang sempurna
 PB akan menyokong tulang belakang .

8.  SERVIS PERCUMA SEUMUR HIDUP.

Setiap pelanggan yang membeli Premium Beautiful akan diberi kelebihan dari segi penghantara servis percuma dengan syarat mereka membeli dari agen yang sah. Inilah satu lagi kelebihan produk ini. Sebarang kerosakan pada korset ini yang bukan disengajakan boleh mendapat servis percuma untuk membaik-pulih (free repair service)
Setiap pelanggan Premium Beautiful berhak mendapat servis baik-pulih korset secara percuma seumur hidup.

9. PENJENAMAAN KEKAL
Sejak 15 tahun PREMIUM BEAUTIFUL berada dipasaran jenama ini terus kekal dan mengungguli pasaran baju dalam untuk kesihatan dan kecantikkan. Keberkasan premium beautiful tidak perlu dipertikaikan lagi.


Apa tunggu lagi? Kecantikkan adalah anugerah, kesihatan ada lah harta yang paling berharga.
Untuk sebarang rundingan hubungi 0175161136

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO