payudara jatuh?


nak ke macam ni? sume geleng kepala saya tahu....
baik lelaki mahupun wanita....

Jgn biarkan ia begitu,
saya kesian sangat apabila tengok wanita di luar sana mempunyai payudara yang jatuh, memang kesian sangat sebab dia tak sayang anugerah yang diberikan oleh yang maha esa….
Tarikan gravity bumi akan menyebabkan payudara wanita menurun sedikit demi sedikit tanpa kita sedari, pemakaian bra yang betul boleh menampung tisu payudara kearah yang lebih cantik….

Payu dara jatuh adalah sesuatu yang semulajadi bagi semua wanita tidak kira kepada wanita yang mempunyai payudara kecil atau besar. 

Salah satu penyebab yang biasa menyebabkan Payu dara jatuh adalah penurunan berat badan.Payu dara mula jatuh kerana payu dara tidak mempunyai otot tetapi hanyalah ligamen dan juga tisu penyambung. 

Apabila graviti menarik payu dara ke bawah, ligamen dan juga tisu akan meregang, maka payu dara akan jatuh. Ini bergantung kepada elastin kulit anda dan juga ligament yang tentunya bergantung pada faktor diet, gen dan juga umur. 

Payu dara juga akan meregang ataupon kotak jika anda aktif bersukan. Bra yang bagus dapat menyokong payu dara anda dan mengurangkan payu dara jatuh.


Tahukah Anda, Kesan on the spot pakai Premium Beautiful--> breast tampak pejal, berisi & tinggi.
yang jatuh jadi naik!



Long Bra Premium Beautiful- menutupi dari atas ke bahagian pusat perut - Breast jadi cantik, membulat, terletak dan wow akan ada lurah seksi jika kena pada saiznya. Lemak bawah ketiak dan sisi badan, lemak anda dibahagian ini akan dikemaskan SERTA MERTA :) Badan anda terbentuk semacam kon , cantek semulajadi tau;) jika breast kecil, semasa push up teknik , breast boleh terus jadi berisi dan penuh ahaa. Jika breast besar nak kecilkan pun boleh, pilihlah cup yang betul dan sedikit ketat tapi lama-lama natural tissue anda akan mengikut bentuk Cup tersebut :)



 siti nurhaliza pakai premium beautiful
nak macam ni? cepat2 set temujanji ok...

Berminat call top agent utara:0175161136… set temujanji anda dengan saya, perundingan adalah percuma....





0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO