GEMUK??? OHW TIDAK!!!!


Masalah usus boleh menyebabkan kegemukkan.
Assalamualaikum… 
today, nk share tentang usus kita, tahukah anda panjang usus kita melebihi 20 kaki?
Dan tahukah kita kesihatan badan kita sangat berkait rapat dengan kesihatan usus?

Cuba kita tengok sabda nabi s.a.w yang bermaksud, “punca penyakit itu datangnya dari mulut” maksudnya makanan kitalah penyebab penyakit… jadi makanan dari mulut akan turun ke usus.. So banyak penyakit yang akan hadir dengan usus yang tidak sihat, usus yang tidak sihat adalah seperti, sembelit kronik, gastric / ulser perut,kanser usus, cirit birit yang berpanjangan,keletihan, metabolism badan menurun dan masalah toksin… serta banyak lagi, sekaligus menyebabkan system pertahanan tubuh lemah, malah kulit muka akan menjadi kusam, KENCING MANIS yang paling ditakuti ramai adalah masalah KEGEMUKKAN, berpunca dari usus yang tidak sihat.
Jadi pengambilan LACTOLITE dapat membantu semua masalah diatas… insyallah, dengan izin ALLAH jua….


APA ITU LACTOLITE?
Lactolite merupakan makanan kesihatan khusus untuk meningkatkan kesihatan usus…
Lactolite mengandungi prebiotik serta probiotik…. Prebiotik adalah makanan kepada probiotik (bacteria baik)… Prebiotik membantu meransangkan pertumbuhan bacteria baik dalam badan kita.


SIAPA YANG PERLU MAKAN LACTO-LITE?
Adalah digalakkan bagi semua untuk pengambilan lactolite kerana lactolite membantu memelihara kesihatan usus yang baik yang seterusnya membantu meningkatkan sisitem pertahanan badan kita. Walaupun seseorang individu membuang air besar setiap hari namun bukan 100% toksin dapat disingkirkan dari badan. Toksin yang terkumpul dalam jangka masa panjang akan menyebakan kehadiran banyak penyakit yang tidak diundang.

 ADAKAH LACTOLITE MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN? BAGAIMANA CARANYA?
Ya, lactolite dapat membantu menurunkn berat badan, namun perlulah diambil dengan diet yang betul, kerana lactolite tidak mengandungi sebarang julap atau bahan kimia. Jadi lactolite bertindak secara semulajadi membantu menurunkan berat badan. Apabila usus menjadi sihat, serta toksin disingkirkan, secara taklangsung, metabolism badan akan meningkat. Maka proses penurunan berat badan menjadi mudah…

Jika berminat untuk lacto-lite boleh hubungi saya Top Agent Utara ditalian : 0175161136

Saya akan memberi kosultation secara percuma kepada yang mengambil lactolite.Jadual makanan akan diberikan secara percuma…
Lactolite dijual pada harga rm 158 satu kotak (25 sachet) dengan cas penghataran rm7 (semanjung Malaysia) rm 10 ( sabah Sarawak Brunei)….

                                            kak ana baju merah sebelum

                                                  kak ana selepas

 Testimoni lactolite:

Kak zawiyah umur 45tahun: Turun 7kg setelah oengambilan lactolite, (sebulan penggunaan)
Kak Ana umur 39 tahun : turun 38 kg selama 3 bulan.
Muhammad Adi umur 24 tahun: turun 3 kg seminggu.

0 comments:

Post a Comment

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO