PIL MAHARANI KHAS UNTUK WANITA

kalau tak nak jadi seperti anak dara jangan baca entry ini.

Entry ni khas untuk para wanita yang sayangkan diri mereka.

HERBA RAPAT MAHARANI 
 bakal buat badan anda kembali muda bertenaga
 persis anak dara.

gabungan 20 jenis herba terpilih
dan dihasilkan mengunakan teknologi terkini
terbukti tidak menggngu fungsi buah pinggang dalam jangka masa panjang dan sangat berkesan untuk

Kebaikan Herba Maharani

  1. Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
  2. Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
  3. Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
  4. Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
  5. Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
  6. Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

Keberkesanan

  • Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
  • Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
  • Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
  • Menguatkan tenaga dan stamina.


sejarah pil Maharani

Dahulunya RAHSIA kesejahteraan kerabat 
Diraja CINA kini khazanah istimewa rakyat jelata.

Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.

Preskripsi asal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming, ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.


produk maharani halal dan lulus kkm



kkm nombor 20014419T

HALAL oleh badan diiitiraf JAKIM

Dulu sebelum Siti jual Siti pun takut nak amalkan
takut tidak halal, Alhamdulilah produk ni halal.

eh China Pon ramai muslim sekarang :)

share sikit testimoni maharani




maharani membantu menyelasaikan masalah wanita,

kata customer Siti

"rugi la.. kenal lambat maharani ni, orang len dah segak luar dalam kenapa kita baru taw, 
suami hari-hari puji taw"

anda plak yang baca ni takkan nak tunggu lama-lama

amal maharani sekarang, 
kalau orang anak 7 pun suami masih puji
ni kan yang baru beranak 2,3...

mana tak nya yang longgar semua ketat kembali...
macam dalam gambar ni...

jangan lambat bisik-bisik gan Siti ok

0175161136. 

in sha ALLAH Siti akan consult sehabis baik.



,

CARILAH KEBERKATAN DALAM PERNIAGAAN

Assalamualikum w.b.t
Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha penyayang...
:
Siti berniaga bukan bermula dari atas,
semuanya bermula dari bawah,
family Siti, mama ayah
adik beradik, pernah bernaiga di bazar Ramdhan,
ditapak perniagaan,
Bazar Baju Raya, medan makanan.
tetapi pesanan yang kami adik beradik takkan lupa adalah
ayah akan pesan solat jangan tinggal,


 :
bila kita nak rezeki perlu baik dengan pemberi rezeki,
nak kaya mintalah pada yang Maha Kaya.

:

sejarah berniaga ditapak bazar ramdahan 
:
kami akan buka tapak bazar selalunya jam 4 petang, 
masa tu Asar belum masuk, tak sempat hilang lelah buka 
payung Asar berkumandang, macam mana jauh tapak bernaiga 
dengan surau itu bukan alasan kami, 
kami akan bergilir solat,
:

after tu kena cepat2 ke bazar semula ganti  dan mula menjual, 
waktu ni memang ramai orang mula masuk bazar,
sehingga masuk waktu berbuka, 
semua sedia maklum waktu magrib adalah singkat,
memandangkan barang berniaga yang banyak, kami akan cuba kemas secapat mungkin, berbuka dalam keadaan yang tidak sempurna.
Tapi demi keberkatan yang dicari kami akan sedaya upaya tidak tinggalkan solat.

:
itu tak masuk cerita tentang di medan makan,
yang rata-rata pengusaha kedai makan memang tak dirikan solat,
waktu magrib yang singkat tu digunakan untuk menyediakan bahan masakan.
surau disediakan sunyi sepi.
kepada siapa anda meminta manusia atau sang pencipta??

:


ayah memang tegas bab solat,
ayah memang tegas tentang agama,
:
sekarang walau jauh gan ayah pesan ayah tetap terpahat
bagaimana sibuk pon kami kejar klient solat mesti dahulukan.
:

SubhnALLAH
Dulu yang saya anggap macam beban baru kami faham,
bukan duit yang banyak sahaja kita cari
keberkatan, kebahagian dan keredhaan sang pencipta.

:

pesan saya kepada sahabat-sahabat peniaga
tebal mana pun make up awak, solat jangan tinggal,
besar mana pun bisnes awak solat jangan tinggal,
besar mana pun kedai awak solat jangan tinggal,
besar mana pun kereta awak solat jangan tinggal.

:
awak semua tu pinjaman dunia, bila-bila masa Allah boleh ambil balik.

:
_________________

SITI NAIMAH BT MUKHTAR
0175161136

www.sitinaimah.com

, ,

RUKUN PENTING UNTUK KEJAYAAN

Hai Assalamualaikum...
semoga anda semua dalam keadaan aura kejayaan.
.

saya baru lepas menghadiri seminar 
millionaire marketing mastery.
seminar intensif dari richwork dan sifu
DR. AZIZAN OSMAN.
 
.
 
Saya rasa semua sedia maklum siapa #AZIZANOSMAN
mentor kejayaan di Malaysia,
beliau mencipta fenomena dahsat!!!!
 
.
 
Apa yang saya boleh rakumkan dua seminar berbayar yang saya hadiri
RUKUN KEJAYAAN

BILA ANDA BUAT KEPUTUSAN UNTUK BERJAYA DAN KAYA
ANDA PERLU IKUT RUKUN INI.

1. UBAH SIKAP / attitude anda.
kejayaan ditentukan dengan 99% perubahan sikap
sikap bertanguh kepada displin
sikap sambil lewa kepada serius, 
sikap tidak menghormati orang sekeliling kepada menghormati mereka.
 

2.BERSEDIA UNTUK TINGGKAN KAWAN NEGATIF

persekitaran sangat memainkan peranan pemting untuk kejayaan.
bersedia untuk tinggalkan mereka jika anda mahu kejayaan mendampingi anda.
atau anda kekal mereka dalam circle anda lupakan KEJAYAAN.

faham faham???

3.NIAT yang sangat penting

N-NIAT
I-IKHLAS
A-ATTITUDE
T-TINDAKAN

4. TINDAKAN YANG LUARBIASA.

buat apa orang tak buat jika anda mahu dapat apa orang lain tak dapat.

5. MENTOR

cari mentor yang terbukti berjaya. Hormat dan sentiasa jaga connection.

6. SYSTEM DAN STRATEGY YANG BETUL.
 
 sistem yang betul, startegi yang ampuh
mampu besarkan empayar kejayaan dan kekayaaan.

7. MIMPI BESAR
english cakap
DREAM BIG!!!!

keselesaan bunuh kejayaan.

kita kena tahu bahawa Allah itu maha kaya, dan sifat Allah itu memberi jadi kenapa kena minta yang kecil. Matahari Allah boleh bagi bersinar setiap hari tanpa bayaran kenapa nak yang kecil.
 
8. JAGA CONNECTION DENGAN ALLAH, PASANGAN, IBU BAPA DAN KELUARGA
 
9. BUANG SIKAP PUTUS ASA.
 
10.  ILMU
yang sentiasa upgrade, sentiasa tambah ilmu.


semoga artikel dan tips ini mampu memberi manfaat pada anda semua


___________________________

CDM SITI NAIMAH BT MUKHTAR

pengalaman 7 tahun dalam bidang pembentukkan badan dan membantu usahawan baru membina perniagaan.

jika anda berminat untuk tambah pendapatan dan ingin dibimbing, anda boleh hubungi saya ditalian 
0175161136.

saya mencari agen yang inginkan perubahan kehidupan dengan bimbingan.

,

AGEN DROPSHIP SABUN GARAM BULUH DIPERLUKAN SEGERA!

Agen dropship untuk sabun GARAM BULUH aka sabun ajaib 

diperlukan segera!!!
:
tak perlu modal, tak perlu yuran keahlian,
tidak perlu pos barang, dan tiada lambakan stok
:
anda boleh menjana pendapatan mengikut target anda
3- 4 anggka sebulan
side income rm2000 sebulan dengan cukup mudah.
anda bakal dibimbing melalui whatsapp group
 
:
apa yang perlu?
anda ada account facebook / instagram, no whatsapp
akaun maybank. cimb online.
sudah boleh memulakan sekarang
:
tahu tentang produk yang cukup amazing ini.
:

sabun ajaib terdapat dalam 2 bentuk

1. bar
2. body wash

 body wash ini tidak mengandungi sebarang jenis bahan kimia berbahaya
paraben free, soap free dan sesuai untuk semua jenis kulit



Apa kelebihan produk hebat ni???
  • **mampu mengecutkan #jerawat badan dan muka
  • **menghilangkan jeragat serta memudarkan #parut lama
  • **menghilangkan bau badan
  • **membantu masalah excema
  • **melincinkan rekahan tapak kaki
  • **selamat digunakan semua peringkat umur termasuk bayi
  • **menhilangkan hitam dicelahan ketiak dan kelengkang
  • **gantian lulur badan
  • **mengebukan kulit anda.


Apa kandungan produk ajaib ni???






 
wow!!!!
menjadikan sabun garam buluh kaya dengan sumber semulajadi
dan 80 jenis mineral,
yang membuatkan pengguna jatuh cinta.

produk ini sangat wangi walupon tidak mengandungi bahan kimia.

HUBUNGI SAYA SEGERA 
UNTUK MENJADI AGEN DROPSHIP
DISELURUH MALAYSIA

SMS/ WHATSAPP
<NAMA> <NEGERI> <SAYA NAK JADI DROPSHIP>
KE 0175161136

DAN SAYA AKAN TERUS MENGHUBUNGI ANDA.

jom tambah pendapatan mudah dengan kami.
produk kualiti serta servis cepat adalah keutamaan kami.


 


IMKK SEMINAR INTENSIF MAGNET KEKAYAAN DAN KEJAYAAN BY DR AZIZAN OSMAN

Syukur Alhamdulilah Kepada ALLAH kerana mengizinkan
Siti sampai ke seminar yang penuh 
dengan pengisian ilmu
menjadi jutawan dunia dan Akhirat
 
:
pergi ke IMKK bukan perancangan
awal asalnya,
tetapi disebabkan kakak siti suggest untuk abang
 siti pergi, 
saya cakap nak ikut,
"aku pun nak"
dan sememangnya Allah mudahkan lagi sebab rumah saya dengan tempat seminar hanya 9km
so kami pegi 4 beradik termasuk abang ipar.
 
:
sungguh untung dapat hadir ke IMKK yang padat dengan ilmu, saya bagai dilahirkan semula!
 :
APA YANG ADA DALAM SEMINAR NI ?

IMKK merupakan himpunan "downloading" ilmu dan pengalaman jatuh bangun DR AZIZAN OSMAN, prinsip dan keyakinan serta strategi di dalam beberapa aspek penting kehidupan antaranya adalah bagaimana memprogramkan dan meningkatkan potensi diri anda dari segi 9 aspek :-

1/ Kebahagiaan dengan benar-benar bersyukur, banyak memberi serta membahagiakan orang lain serta mencapai ketenangan jiwa dengan menjadi dekat denganNya
2/ Kekayaan - Kaya jiwa, kaya akhlak, kaya minda, kaya harta dan kewangan serta kaya dengan kasih sayang
3/ Menjadi seorang dermawan yang luar biasa
4/ Menjadi seorang yang sihat dan bertenaga
5/ Menjadi seorang yang kuat kerohanian dan perhubungan dengan Allah swt, RasulNya serta dekat dengan ibu bapa, suami atau keluarga
6/ Menjadi seorang yang penuh dengan kasih sayang
7/ Menjadi seorang yang bermanfaat kepada ramai orang lain
8/ Menjadi seorang yang menjadi inspirasi kepada ramai orang lain terutaman keluarga dan anak-anak
9/ Menjadi seorang yang kaya, berjaya dan diberkati dunia dan akhirat.

:

Bertemu dengan orang-orang hebat,
mendengar kisah -kisah jutawan Dunia Akhirat,
berkenalan dan bernetwoking dengan mereka-mereka yang beraura positif
buat saya rasa sangat-sangat beruntung.

 :
Jika anda mahu berubah dalam kehidupan,
menajdi insan yang lebih baik,
dunia dan akhirat 
Siti sangat-sangat suggest untuk anda 
masuk keseminar ini!

:

uolls can imigine apa perkongsian didalam seminar ini,
sehingga bila anda balik hubungan suami isteri bertambah intim,
hubungan anak dan bapa serta ibu menjadi lebih baik,
perokok tinggalkan ROKOK!!!!
YES!!!! kagum sangat-sangat, siti tepuk tangan 
tahniah untuk mereka.
:

DR AZIZAN sebagai agen perubahan,
ops nanti dulu, saya tidak dibayar,
ini adalah perkongsian ikhlas dari saya,
:
Selagi beliau ingin menurunkan ilmu jemputlah diri untuk pergi,
berlapang dada untuk buat perubahan hidup,
jangan sampai beliau ingin bersara baru kita terbuka hati untuk pergi,
bayaran itu sangat kecil berbanding ilmu yang dapat.
cukup padat!



setakat ni saja perkongsian saya 
IMKK seminar intensif kekayaan dan kejayaan yang sebenar
by DR AZIZAN OSMAN
.
SALAM SAYANG DARI SAYA
SITI NAIMAH BT MUKHTAR

:
I AM A MONEY MAGNET!
KAYA DAN BERJAYA!!!!

, ,

Bisnes Lama Cara Baru.

Assalamualikum...
untuk kali ni Siti nak story about bisnes yang Siti buat,
tajuk hari bisnes lama cara baru!
:
Bisnes mesti ada upgradekan, 
setelah lebih 4 tahun menjadi usahawan dalam
bisnes ni, Alhamdulilah banyak yang Siti dapat.
:

Antaranya FREE TRIP melancong 7 kali keluar negara
TABUNG KERETA
income setiap bulan
dan banyak lagi.
:
Kalau dulu bermula bisnes 98% offline bisnes, 

masa tu fb pun takde, blog ni pon belum wujud.
:
Alhamdulilah Allah mudahkan untuk jadi usahawan yang lebih efisyen
iaitu bisnes online, 
bermula berjinak-jinak dengan fb,  blog, seterusnya instgram lebih mudah menjalankan 
bisnes ni.
:
kalau dulu Hai-o Hanya dikenali dengan plan besar dan perlu hutang tapi!!!!
:
team #powerbrilliantleadersclub.
mengunakan konsep 


THINK BIG, START SMALL AND DO IT FAST!
:
mula dengan apa yang ada ditangan anda!
kami akan berkongsi dengan anda bagaimana jana pendapatan 5 step menjadi 5 figure (rm10000 ketas)
:
plan ni sangat-sangat simple dan mudah duplikasi.
:
MODAL BESAR DIPERLUKAN 
adalah modal komitmen.
 :
kalau anda minat layari internet, berfb selama 3 jam sehari, apa kata anda tukar hobi anda kepada menjana pendapatan!

 :


bisnes tanpa sempadan
apa yang besnya bisnes ni 

**payslip disediakan
**bisnes boleh diwarisi
**accumulated point system
**system patuh syariah
**produk kualiti dijamin lebih 100 produk yang boleh anda pilih
**plan yang simple semudah 321!

dan extra!!!!!
  • 1. Group bimbingan jualan difacebook dan whatsapp
  • 2. Testimoni sedia ada (lebih dari 100 testimoni)
  • 3. Group support yang sangat friendly
  • 4.Bonus bulanan yang anda sediri tentukan
  • 3 angka, 4 angka, 5 angka, atau 6 angka.
  • 5. Insentif projek
  • 6. Insentif pelancongan keluar negara (syarikat) setiap tahun 3 kali
  • .7. seminar dengan bayaran minima
  • 8. Kelas untuk yang berminat untuk mendalami ilmu.
  • 9. Personal coaching
  • 10. majlis anugerah yang gilang gemilang meraikan usahawan yang mencapai target
  • 11. insentif tabung kereta dan tabung wawasan bagi yang sentiasa menjaga rakan kongsi
  • (buat sama-sama berjaya bersama)
12. stokis diseluruh negeri memudahkan usahawan untuk pengambilan barang



untuk yang berminat untuk join
team POWER BRILLIANT LEADERS CLUB

BOLEH SET TEMUJANJI
online dan offline:)
0175161136
KUALA LUMPUR, SHAH ALAM, CHERAS, SERI KEMBANGAN,
SELAYANG, BATU CAVES, PERMAISURI.

Untuk yang berada diluar LEMBAH KLANG 
team #PBLC berada diseluruh negeri.
KEDAH, PERAK, KELANTAN, SARAWAK, SABAH, PULAU PINANG,
JOHOR.




 power brilliant leaders club

,

SEMBELIT? CEPAT CUCI USUS ANDA!

Cepat cuci  usus anda!
:
baru ni saya ke hospital melawat seorang sepupu, 
katanya sakit dalam perut.
so bila ditanya membuang air besar sehari berapa kali?
dan jawapannya adaah 3 hari sekali!
ianya bukan normal!
kita makan sehari 4-6x sehari mana mungkin membuang tiga hari  sekali!
:
mana lebihan makanan anda?
kemana ia pergi????

menjadi toksin!
menajdi usus anda tersumbat!
:
tahukan anda 
penyakit kanser kolon makin menjadi-jadi disebabkan usus bertoksin atau berkarat!

:

so Siti nak kongsi produk yang boleh membantu anda untuk cuci usus cara paling selamat!

 Lacto-Lite

FUNGSI LACTO-LITE

1. Membantu masalah penghadaman
2. menyingkirkan toksin dalam usus anda
3.mengurangkan beban badan
4. meningkat metabolisme
5.mengempiskan perut
6.Membantu menghilangkan sembelit
7. Membantu dalam proses penurunan berat badan
8. membantu sintesis vitamin

9. mengelak penyakit kanser kolon
10. membantu masalah gastrik, dan ulser perut

Dan lain-lain melibatkan usus anda.

APA YANG ADA DALAM LACTO-LITE?

lactolite adalah sejeis minuman kultur hidup dan inulin
yang membekalkan bakteria baik dan makanan kepada bakteria baik dalam usus anda!

untuk dapatkan LACTO-LITE
HUBUNGI
GRAB SPECIAL OFFER NOW!

FROM Me

Free consultation and grab for best price!


contact me


YOUR BEAUTY COACH!


email: naimah369@gmail.com


contact no : 0175161136 (MALAYSIA)


FACEBOOK (just klik): my facebook


personal message to facebook (just klik): pm me now

,

BERBALOIKAH BELI PREMIUM BEAUTIFUL?

Soalan Pertama sebagai pembeli adalah
"berbaloikah aku beli KOSET PREMIUM BEAUTIFUL ni?"
:
dan soalan-soalan seterusnya 
boleh tahan berapa lama?
apa beza dengan koset biasa?

:
sebagai konsultant jualan produk PREMIUM BEAUTIFUL. Siti tak kisah
menjawab semua soalan, sebab Siti faham sebagai pembeli mestilah kita nak apa kita bayar, kita dapat nilai tu balik. betul tak?

:

kita ada pilihan untuk beli koset murah tetapi pakai tiga bulan dah tak sedap pakai, 
atau kita boleh beli koset PREMIUM BEAUTIFUL yang boleh tahan dan selesa pakai lebih 5 tahun!
 
 :
PREMIUM BEAUTIFUL dicipta almost perfect untuk badan seorang wanita.
direka cipta untuk
kesihatan, kecantikkan dan keanggunan seorang wanita.


teknologi 3 negara maju
fabrik dari teknologi JERMAN, yang anti peluh anti bakteria dan anti bau,
anda boleh pakai tanpa rasa panas dan meleket walaupon berada dipanas terik
:
kerana teknologi FIR yang disulam tenun 32 lapisan FIR dalam koset PREMIUM BEAUTIFUL  Mampu menstabilkan suhu badan serta melancarkan peredaran darah.

berikut adalah berbezaan koset biasa dipasaran
Berbanding PREMIUM BEAUTIFUL
:

Koset biasa
Koset premium beautiful
panas dan meleket dalam cuaca panas
Menstabilkan suhu badan, tidak panas dan meleket
kecantikkan
Kecantikkan +kesihatan+keanggunan
Postur badan
Postur badan +pengiiktirafan pakar tulang belakang sedunia
Tahan 6 bulan
Tahan lebih 5 tahun
Saiz s m L
Ikut ukuran bentuk tubuh pemakai
Tiada warranty
Warranty seumur hidup.
Pakai tidak boleh lebih dari 8 jam
Boleh pakai lebih 10 jam sehari

Untuk sebarang pertanyaan, konsultasi secara percuma
anda boleh hubungi saya
:
seperti berikut


GRAB SPECIAL OFFER NOW!
FROM Me
Free consultation and grab for best price!
contact me
YOUR BEAUTY COACH!
email: naimah369@gmail.com
contact no : 0175161136 (MALAYSIA)
FACEBOOK (just klik): my facebook
personal message to facebook (just klik): pm me now!
 
bayaran untuk pembelian boleh dibuat
melalui bayaran tunai cimb/ maybank
:
kad kredit/ eon kredit/ rhb easy/ bayaran ansuran 6-18bulan melalui kad city bank/ public bank/ Hong Leong 
:

anda yang berada disekitar LEMBAH KLANG/ KUALA LUMPUR
boleh set appoiment untuk berjumpa saya.:) 

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO