VIVIX TONIK AJAIB?

Assalamulaikum w.b.t

Semoga dalam limpahan kasih sayang Allah.

2 Hari lepas umi buka booth di satu pejabat.

Alhamdulilah terjual 5 botol vivix.

kalau tengok pada harga serius tak confident boleh jual,

tapi kenapa vivix ni larisss bagai pisang goreng cheese ya?

Testimoni vivix tidak dapat disangkal lagi.

umi sendiri dapat 1 testimoni yang cyst sahabat umi hilang selepas amal vivix.

Doktor cakap miracle! ajaib!

Tak cukup dengan tu testimoni seorang ahli under umi juga, suaminya kencing manis tahap agak tinggi 18,

turun menjadi 12 sedangkan tak pantang makan.

TESTIMONI VIVIX memang mengujakan 

"abah strok dah tak ingat sape-sape, pakai pempers dan ada darah beku dikepala
memang sedih :(, tapi bila amal vivix alhamdulilah abah makin pulih, sihat macam sedia kala, 
terkejut dia boleh ingat kami semula, siapa sangka kuasa Allah jua"
.
.
umi pasti bila kita sakit perkara paling berharga adalah sebuah kesihatan yang tiada tanding harga.

vivix yang premium harganya dah tak menjadi isu bila orang tua keramat hidup kita dah takde daya.

kita pasti akan cuba yang terbaik buat dirinya.

selain tu umi pernah dapat testimonial kanser yang pulih.

Vivix bukan ubat, vivix adalah supplement yang tinggi antioksidan,
mengandungi gabungan tumbuhan dan buah resveratrol dan Polifenol 

yang membantu

anti-penuan
anti kanser
stabil tekanan darah
anti depresion
detoks hati
anti -radang
rendahkan tekanan gula
kesihatan mata
kesihatan jantung
anti bakteria
extra tenaga.
memulihkan sel
tinggi anti oksidan

dan merawat hingga tahap DNA.


0175161136
KONSULTANT KESIHATAN.


, ,

Testimoni vitamin C

Umi pernah stay Kuala Lumpur  2014
Namun pulang kembali ke Kedah 2015.

Salah satu sebab umi tak sesuai dengan udara Kl,
Hampir setiap malam diserang asthma.

Setiap malam suami kena sapu minyak panas belakang badan,
Dah takde bau wangi-wangi. Tiap-tiap malam bau minyak angin.

2015 Allah rezekikan mengandung Yusuff,
Start dari tu consume Vitamin C tanpa gagal.

Bersalin terus amal nak baikkan luka scer. Ambil 4 biji sehari,

2017 pindah semula Kl stay dengan suami dan Yusuff.

Alhmdulilah sepanajang 2017 di kuala Lumpur beberapa kali jer asthma,
Demam memang tak dengar khabar berita.


Kesan dari consume sepenuhnya vitamin C, imunisasi memang luarbiasa,
Kulit moist, parut jerawat tak singgah lama. Perut scer memang tak rasa.


That why umi falling in love dengan vitamin C organic Shaklee,

untuk Consulation Vitamin shaklee boleh contact umi
0175161136 😊



 lanjut tentang vitamin Ckebaikkan vitamin C

, ,

Vitamin C hanya untuk cantik ke?

Assalamualaikum 
Setelah lama menyepi baru ada semangat nak update kembali blog yang berhabuk dan bersawang ni.Alhamdulilah masih ada yang sudi menjenguk dilaman bisu ni.dulu saya  bahasakan diri sebagai Siti, setelah fikir kerana kat bf menggunakan ganti nama sabgai umi jadi Umi selesa untuk terus guna nama tu.ok masuk topik kita Vitamin c ya! 






Vitamin C sangat senonim dengan wanita. Kerana dikenali sebagai vitamin Cantik.
Tapi ramai tak Tahu vitamin C bukan sekadar vitamin untuk cantiK malah lebih dari itu.Siti rangkumkan  C = CONFIDENT. 😊Meh kita check apa kebaikkan vitamin C.Manfaat utama Vitamin C
·      Membentuk kalogen – meransang pementukkan kalogen. Kalogen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan.
·      Menghalang otot menjadi lembik.
·      Memperbaiki symptom Pendarahan- elak kulit lembik, gusi berdarah, kulit kering, ruam dan kulit kasar
·      Meningkatkan system imun- membina sel darah merah
-         Membantu penyerapan zat besi
-         Kukuhkan system imun
 ·      Mengelak kanser- anti-oksidan yang berkuasa meningkat system kekebalan tubuh.
·      Mencantikan kulit dan mencerahkan kulit, melambatkan system penuan kulit
·      Baiki insomnia-membaiki insomnia dan stress.
·      Mengekalkan kalestrol sihat.
·      Mengawal Paras Gula dalam Darah bagi Pesakit Diabetes·      Mengurangkan sintom  asthma


    PERBEZAAN VITAMIN C SHAKLEE DAN VITAMIN LAIN DIPASARAN. 


🔺 Seperti kita sedia maklum vitamin c merupakan vitamin yang larut air.
Namun teknologi bergerak seiring dengan kepentingan nutrisi.Shaklee mengeluaran produk vitamin c (sustain release vita C 500 mg)Ianya bermaksud pelepasan berperingkat dan berterusan secara semulajadi.


🔺 Vitamin C Shaklee adalah organic dan melelaui ujian klinikal yang ketat dan selamat.


🔺Produk tulen yang tidak akan menganggu buah pinggang.


🔺Vitamin C shaklee sesuai untuk mereka yang mengalami gastrik.
  Dose yang disarankan untuk wanita adalah 2 biji sehari. Jadi jika anda berminat untuk dapatkan Vitamin cSerta consutation percuma anda boleh contact
Siti di link ini

wasap
0175161136 

, ,

KEBAIKKAN MINYAK ARGAN ORIGINAL


Assalamualaikum semua,

Hari ni Siti nak share kebaikkan dan manfaat minyak argan.

Argan Oil atau Minyak Argan berasal dari buah pohon Argan (Argania spinosa) yang hanya  ditemukan di Morocco, Afrika Utara. Pohon yang dilindungi oleh UNESCO ini ditemui sejak 150-200 tahun yang lalu dan yang lebih mengejutkannya lagi, pokok ini mengeluarkan buah ketika berusia sekitar 30-50 tahun. Untuk mendapatkan 1 liter minyak argan memerlukan 30-50 kg buah argan dan proses untuk mendapatkan ekstraknya mengambil masa selama 15 jam.
Seperti mana yang kita tahu, minyak argan sangat bagus untuk kulit wajah dan bukan itu sahaja anda juga boleh guna untuk rambut dan kulit tubuh badan. Jom kita baca 10 Kelebihan Minyak Argan Untuk Kulit Wajah. Bila kita tahu kelebihannya, kita mula untuk guna Minyak Argan dan konsisten mengamalkannya.

ni minyak argan brand Laila Afna

kebaikkan MINYAK ARGAN Laila Afna.

1. MERAWAT TUMIT KAKI PECAH
2.ANTI OKSIDAN TINGGI -merawat jeragat
3. MEMBAIKI RAMBUT ROSAK
4. MELINDUNGI RAMBUT
5. MELAWAN PENUAN
6. MENGUBATI KULIT SENSETIF
7. RAWAT STRECHMARK
8. MELEMBUTKAN BIBIR
9. LAWAN BAKTERIA
10.MEMUDRKAN PARUT
11.MEMBANTU KUATKAN KUKU
12. PELEMBAB SEMULJADI
13. MENGIMBANGI (Balance) MINYAK DIMUKA
14. ANTI RADANG DAN BAKTERIA.


DAPATKAN MINYAK ARGAN ORIGINAL DARI LAILA AFNA
sebotol rm49/ 20ml

,

CARILAH KEBERKATAN DALAM PERNIAGAAN

Assalamualikum w.b.t
Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha penyayang...
:
Siti berniaga bukan bermula dari atas,
semuanya bermula dari bawah,
family Siti, mama ayah
adik beradik, pernah bernaiga di bazar Ramdhan,
ditapak perniagaan,
Bazar Baju Raya, medan makanan.
tetapi pesanan yang kami adik beradik takkan lupa adalah
ayah akan pesan solat jangan tinggal,


 :
bila kita nak rezeki perlu baik dengan pemberi rezeki,
nak kaya mintalah pada yang Maha Kaya.

:

sejarah berniaga ditapak bazar ramdahan 
:
kami akan buka tapak bazar selalunya jam 4 petang, 
masa tu Asar belum masuk, tak sempat hilang lelah buka 
payung Asar berkumandang, macam mana jauh tapak bernaiga 
dengan surau itu bukan alasan kami, 
kami akan bergilir solat,
:

after tu kena cepat2 ke bazar semula ganti  dan mula menjual, 
waktu ni memang ramai orang mula masuk bazar,
sehingga masuk waktu berbuka, 
semua sedia maklum waktu magrib adalah singkat,
memandangkan barang berniaga yang banyak, kami akan cuba kemas secapat mungkin, berbuka dalam keadaan yang tidak sempurna.
Tapi demi keberkatan yang dicari kami akan sedaya upaya tidak tinggalkan solat.

:
itu tak masuk cerita tentang di medan makan,
yang rata-rata pengusaha kedai makan memang tak dirikan solat,
waktu magrib yang singkat tu digunakan untuk menyediakan bahan masakan.
surau disediakan sunyi sepi.
kepada siapa anda meminta manusia atau sang pencipta??

:


ayah memang tegas bab solat,
ayah memang tegas tentang agama,
:
sekarang walau jauh gan ayah pesan ayah tetap terpahat
bagaimana sibuk pon kami kejar klient solat mesti dahulukan.
:

SubhnALLAH
Dulu yang saya anggap macam beban baru kami faham,
bukan duit yang banyak sahaja kita cari
keberkatan, kebahagian dan keredhaan sang pencipta.

:

pesan saya kepada sahabat-sahabat peniaga
tebal mana pun make up awak, solat jangan tinggal,
besar mana pun bisnes awak solat jangan tinggal,
besar mana pun kedai awak solat jangan tinggal,
besar mana pun kereta awak solat jangan tinggal.

:
awak semua tu pinjaman dunia, bila-bila masa Allah boleh ambil balik.

:
_________________

SITI NAIMAH BT MUKHTAR
0175161136

www.sitinaimah.com

, ,

RUKUN PENTING UNTUK KEJAYAAN

Hai Assalamualaikum...
semoga anda semua dalam keadaan aura kejayaan.
.

saya baru lepas menghadiri seminar 
millionaire marketing mastery.
seminar intensif dari richwork dan sifu
DR. AZIZAN OSMAN.
 
.
 
Saya rasa semua sedia maklum siapa #AZIZANOSMAN
mentor kejayaan di Malaysia,
beliau mencipta fenomena dahsat!!!!
 
.
 
Apa yang saya boleh rakumkan dua seminar berbayar yang saya hadiri
RUKUN KEJAYAAN

BILA ANDA BUAT KEPUTUSAN UNTUK BERJAYA DAN KAYA
ANDA PERLU IKUT RUKUN INI.

1. UBAH SIKAP / attitude anda.
kejayaan ditentukan dengan 99% perubahan sikap
sikap bertanguh kepada displin
sikap sambil lewa kepada serius, 
sikap tidak menghormati orang sekeliling kepada menghormati mereka.
 

2.BERSEDIA UNTUK TINGGKAN KAWAN NEGATIF

persekitaran sangat memainkan peranan pemting untuk kejayaan.
bersedia untuk tinggalkan mereka jika anda mahu kejayaan mendampingi anda.
atau anda kekal mereka dalam circle anda lupakan KEJAYAAN.

faham faham???

3.NIAT yang sangat penting

N-NIAT
I-IKHLAS
A-ATTITUDE
T-TINDAKAN

4. TINDAKAN YANG LUARBIASA.

buat apa orang tak buat jika anda mahu dapat apa orang lain tak dapat.

5. MENTOR

cari mentor yang terbukti berjaya. Hormat dan sentiasa jaga connection.

6. SYSTEM DAN STRATEGY YANG BETUL.
 
 sistem yang betul, startegi yang ampuh
mampu besarkan empayar kejayaan dan kekayaaan.

7. MIMPI BESAR
english cakap
DREAM BIG!!!!

keselesaan bunuh kejayaan.

kita kena tahu bahawa Allah itu maha kaya, dan sifat Allah itu memberi jadi kenapa kena minta yang kecil. Matahari Allah boleh bagi bersinar setiap hari tanpa bayaran kenapa nak yang kecil.
 
8. JAGA CONNECTION DENGAN ALLAH, PASANGAN, IBU BAPA DAN KELUARGA
 
9. BUANG SIKAP PUTUS ASA.
 
10.  ILMU
yang sentiasa upgrade, sentiasa tambah ilmu.


semoga artikel dan tips ini mampu memberi manfaat pada anda semua


___________________________

CDM SITI NAIMAH BT MUKHTAR

pengalaman 7 tahun dalam bidang pembentukkan badan dan membantu usahawan baru membina perniagaan.

jika anda berminat untuk tambah pendapatan dan ingin dibimbing, anda boleh hubungi saya ditalian 
0175161136.

saya mencari agen yang inginkan perubahan kehidupan dengan bimbingan.

IMKK SEMINAR INTENSIF MAGNET KEKAYAAN DAN KEJAYAAN BY DR AZIZAN OSMAN

Syukur Alhamdulilah Kepada ALLAH kerana mengizinkan
Siti sampai ke seminar yang penuh 
dengan pengisian ilmu
menjadi jutawan dunia dan Akhirat
 
:
pergi ke IMKK bukan perancangan
awal asalnya,
tetapi disebabkan kakak siti suggest untuk abang
 siti pergi, 
saya cakap nak ikut,
"aku pun nak"
dan sememangnya Allah mudahkan lagi sebab rumah saya dengan tempat seminar hanya 9km
so kami pegi 4 beradik termasuk abang ipar.
 
:
sungguh untung dapat hadir ke IMKK yang padat dengan ilmu, saya bagai dilahirkan semula!
 :
APA YANG ADA DALAM SEMINAR NI ?

IMKK merupakan himpunan "downloading" ilmu dan pengalaman jatuh bangun DR AZIZAN OSMAN, prinsip dan keyakinan serta strategi di dalam beberapa aspek penting kehidupan antaranya adalah bagaimana memprogramkan dan meningkatkan potensi diri anda dari segi 9 aspek :-

1/ Kebahagiaan dengan benar-benar bersyukur, banyak memberi serta membahagiakan orang lain serta mencapai ketenangan jiwa dengan menjadi dekat denganNya
2/ Kekayaan - Kaya jiwa, kaya akhlak, kaya minda, kaya harta dan kewangan serta kaya dengan kasih sayang
3/ Menjadi seorang dermawan yang luar biasa
4/ Menjadi seorang yang sihat dan bertenaga
5/ Menjadi seorang yang kuat kerohanian dan perhubungan dengan Allah swt, RasulNya serta dekat dengan ibu bapa, suami atau keluarga
6/ Menjadi seorang yang penuh dengan kasih sayang
7/ Menjadi seorang yang bermanfaat kepada ramai orang lain
8/ Menjadi seorang yang menjadi inspirasi kepada ramai orang lain terutaman keluarga dan anak-anak
9/ Menjadi seorang yang kaya, berjaya dan diberkati dunia dan akhirat.

:

Bertemu dengan orang-orang hebat,
mendengar kisah -kisah jutawan Dunia Akhirat,
berkenalan dan bernetwoking dengan mereka-mereka yang beraura positif
buat saya rasa sangat-sangat beruntung.

 :
Jika anda mahu berubah dalam kehidupan,
menajdi insan yang lebih baik,
dunia dan akhirat 
Siti sangat-sangat suggest untuk anda 
masuk keseminar ini!

:

uolls can imigine apa perkongsian didalam seminar ini,
sehingga bila anda balik hubungan suami isteri bertambah intim,
hubungan anak dan bapa serta ibu menjadi lebih baik,
perokok tinggalkan ROKOK!!!!
YES!!!! kagum sangat-sangat, siti tepuk tangan 
tahniah untuk mereka.
:

DR AZIZAN sebagai agen perubahan,
ops nanti dulu, saya tidak dibayar,
ini adalah perkongsian ikhlas dari saya,
:
Selagi beliau ingin menurunkan ilmu jemputlah diri untuk pergi,
berlapang dada untuk buat perubahan hidup,
jangan sampai beliau ingin bersara baru kita terbuka hati untuk pergi,
bayaran itu sangat kecil berbanding ilmu yang dapat.
cukup padat!



setakat ni saja perkongsian saya 
IMKK seminar intensif kekayaan dan kejayaan yang sebenar
by DR AZIZAN OSMAN
.
SALAM SAYANG DARI SAYA
SITI NAIMAH BT MUKHTAR

:
I AM A MONEY MAGNET!
KAYA DAN BERJAYA!!!!

,

SEMBELIT? CEPAT CUCI USUS ANDA!

Cepat cuci  usus anda!
:
baru ni saya ke hospital melawat seorang sepupu, 
katanya sakit dalam perut.
so bila ditanya membuang air besar sehari berapa kali?
dan jawapannya adaah 3 hari sekali!
ianya bukan normal!
kita makan sehari 4-6x sehari mana mungkin membuang tiga hari  sekali!
:
mana lebihan makanan anda?
kemana ia pergi????

menjadi toksin!
menajdi usus anda tersumbat!
:
tahukan anda 
penyakit kanser kolon makin menjadi-jadi disebabkan usus bertoksin atau berkarat!

:

so Siti nak kongsi produk yang boleh membantu anda untuk cuci usus cara paling selamat!

 Lacto-Lite

FUNGSI LACTO-LITE

1. Membantu masalah penghadaman
2. menyingkirkan toksin dalam usus anda
3.mengurangkan beban badan
4. meningkat metabolisme
5.mengempiskan perut
6.Membantu menghilangkan sembelit
7. Membantu dalam proses penurunan berat badan
8. membantu sintesis vitamin

9. mengelak penyakit kanser kolon
10. membantu masalah gastrik, dan ulser perut

Dan lain-lain melibatkan usus anda.

APA YANG ADA DALAM LACTO-LITE?

lactolite adalah sejeis minuman kultur hidup dan inulin
yang membekalkan bakteria baik dan makanan kepada bakteria baik dalam usus anda!

untuk dapatkan LACTO-LITE
HUBUNGI
GRAB SPECIAL OFFER NOW!

FROM Me

Free consultation and grab for best price!


contact me


YOUR BEAUTY COACH!


email: naimah369@gmail.com


contact no : 0175161136 (MALAYSIA)


FACEBOOK (just klik): my facebook


personal message to facebook (just klik): pm me now

,

BERBALOIKAH BELI PREMIUM BEAUTIFUL?

Soalan Pertama sebagai pembeli adalah
"berbaloikah aku beli KOSET PREMIUM BEAUTIFUL ni?"
:
dan soalan-soalan seterusnya 
boleh tahan berapa lama?
apa beza dengan koset biasa?

:
sebagai konsultant jualan produk PREMIUM BEAUTIFUL. Siti tak kisah
menjawab semua soalan, sebab Siti faham sebagai pembeli mestilah kita nak apa kita bayar, kita dapat nilai tu balik. betul tak?

:

kita ada pilihan untuk beli koset murah tetapi pakai tiga bulan dah tak sedap pakai, 
atau kita boleh beli koset PREMIUM BEAUTIFUL yang boleh tahan dan selesa pakai lebih 5 tahun!
 
 :
PREMIUM BEAUTIFUL dicipta almost perfect untuk badan seorang wanita.
direka cipta untuk
kesihatan, kecantikkan dan keanggunan seorang wanita.


teknologi 3 negara maju
fabrik dari teknologi JERMAN, yang anti peluh anti bakteria dan anti bau,
anda boleh pakai tanpa rasa panas dan meleket walaupon berada dipanas terik
:
kerana teknologi FIR yang disulam tenun 32 lapisan FIR dalam koset PREMIUM BEAUTIFUL  Mampu menstabilkan suhu badan serta melancarkan peredaran darah.

berikut adalah berbezaan koset biasa dipasaran
Berbanding PREMIUM BEAUTIFUL
:

Koset biasa
Koset premium beautiful
panas dan meleket dalam cuaca panas
Menstabilkan suhu badan, tidak panas dan meleket
kecantikkan
Kecantikkan +kesihatan+keanggunan
Postur badan
Postur badan +pengiiktirafan pakar tulang belakang sedunia
Tahan 6 bulan
Tahan lebih 5 tahun
Saiz s m L
Ikut ukuran bentuk tubuh pemakai
Tiada warranty
Warranty seumur hidup.
Pakai tidak boleh lebih dari 8 jam
Boleh pakai lebih 10 jam sehari

Untuk sebarang pertanyaan, konsultasi secara percuma
anda boleh hubungi saya
:
seperti berikut


GRAB SPECIAL OFFER NOW!
FROM Me
Free consultation and grab for best price!
contact me
YOUR BEAUTY COACH!
email: naimah369@gmail.com
contact no : 0175161136 (MALAYSIA)
FACEBOOK (just klik): my facebook
personal message to facebook (just klik): pm me now!
 
bayaran untuk pembelian boleh dibuat
melalui bayaran tunai cimb/ maybank
:
kad kredit/ eon kredit/ rhb easy/ bayaran ansuran 6-18bulan melalui kad city bank/ public bank/ Hong Leong 
:

anda yang berada disekitar LEMBAH KLANG/ KUALA LUMPUR
boleh set appoiment untuk berjumpa saya.:) 

 

Your Beauty Coach © 2012 | Designed by OSUHM STUDIO